Leborotváltam magam odalent 2napja, és most kicsit már kinőtt, és viszket szúr. Mivel kenjem be vagy mit csináljak? Nem akarom szétvakarni.
Figyelt kérdés
Körömvirágkrém?2008. dec. 14. 17:15
1/7 A kérdező kommentje:
L/17
2008. dec. 14. 17:15
2/7 anonim válasza:
szia én a honaljam mal jártam igy! Probáld meg hintö porral nkem bejött!
3/7 A kérdező kommentje:
de csak a szeméremdombon? Vagy szabad lejjebb is?(Hintőport, kenőcsöt egyaránt)
2008. dec. 14. 17:56
4/7 anonim válasza:
babahintőpor picit segit.
ha nem szereted lennt természetesen, akkor gyantaztasd. eleg havi egyszer, es nem lesz ilyen gondod. (mindenkeppen kozmetikussal, nem kell levenni a bugyit, csak felrehuzni)
nekem is leborotvalta egyszer a parom, tudom milyen erzes, nekem raadasul a borom is erzekeny.. remelem hamar elmulik a kenyelmetlenseg, sajnalom, hogy a hintoporon kivul mast nem tudok mondani :(
5/7 anonim válasza:
ne aggodj hamar elmulik, minden féle kenegetés nélkül, és a böröd is hozzászokik nagyon hamar. én mindig teljesen leborotválom, és semmi kellemetlenségem sincs
6/7 anonim válasza:
szia,
gyantáztasd, az első 3 alkalom pokoli, utána meg sem érzed. Lábon jobban fáj. Ráadásul 1 idő után meg is gyengül a szőrzet és akkor nincsenek ilyen kellemetlenségek.
Hát ha lefürödtél, utána törölközővel jó dörzsöld át, sokat segít. Egyszer nekem is neki kellett ugranom borotvával S.O.S, azt hittem megpusztulok... De ez a törölközős sztori bejött.
7/7 anonim válasza:
Bármennyire is hülyén hangzik :D A betétnek a ragasztós oldalát tedd arra a helyre ahol szúr (mintha alapból tennél be betét csak megfordítod) és így a szőrszálak nem mozdulnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!