Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leborotváltam magam odalent...

Leborotváltam magam odalent 2napja, és most kicsit már kinőtt, és viszket szúr. Mivel kenjem be vagy mit csináljak? Nem akarom szétvakarni.

Figyelt kérdés
Körömvirágkrém?
2008. dec. 14. 17:15
 1/7 A kérdező kommentje:
L/17
2008. dec. 14. 17:15
 2/7 anonim válasza:
100%
szia én a honaljam mal jártam igy! Probáld meg hintö porral nkem bejött!
2008. dec. 14. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
de csak a szeméremdombon? Vagy szabad lejjebb is?(Hintőport, kenőcsöt egyaránt)
2008. dec. 14. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

babahintőpor picit segit.

ha nem szereted lennt természetesen, akkor gyantaztasd. eleg havi egyszer, es nem lesz ilyen gondod. (mindenkeppen kozmetikussal, nem kell levenni a bugyit, csak felrehuzni)

nekem is leborotvalta egyszer a parom, tudom milyen erzes, nekem raadasul a borom is erzekeny.. remelem hamar elmulik a kenyelmetlenseg, sajnalom, hogy a hintoporon kivul mast nem tudok mondani :(

2008. dec. 14. 19:39
 5/7 anonim válasza:
ne aggodj hamar elmulik, minden féle kenegetés nélkül, és a böröd is hozzászokik nagyon hamar. én mindig teljesen leborotválom, és semmi kellemetlenségem sincs
2008. dec. 15. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:

szia,

gyantáztasd, az első 3 alkalom pokoli, utána meg sem érzed. Lábon jobban fáj. Ráadásul 1 idő után meg is gyengül a szőrzet és akkor nincsenek ilyen kellemetlenségek.

Hát ha lefürödtél, utána törölközővel jó dörzsöld át, sokat segít. Egyszer nekem is neki kellett ugranom borotvával S.O.S, azt hittem megpusztulok... De ez a törölközős sztori bejött.

2008. dec. 16. 22:36
 7/7 anonim válasza:
Bármennyire is hülyén hangzik :D A betétnek a ragasztós oldalát tedd arra a helyre ahol szúr (mintha alapból tennél be betét csak megfordítod) és így a szőrszálak nem mozdulnak el.
2017. márc. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!