Sötétbarnára festem a hajam már egy éve, most szeretnék jóval világosabbat, valami karamellszerű, világosbarna/sötétszőke árnyalatot. Oxy reloaddal van esélyem rá?
Figyelt kérdés
Egyáltalán, mik a tapasztalaitok az oxyval?:)2010. szept. 7. 17:33
1/4 anonim válasza:
ha nem akarod, hogy leessen a hajad és hogy tiszta folt legyen, ne magadnak csináld!! De komolyan!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
jaj, most megijesztettél x)
nem tudom, egyre gondolunk-e, nem leszívni akarom, úgy tudom, ez az oxy reload direkt úgy van kifejlesztve, hogy a mesterséges festékanyagot leszedi, de nem roncsolja a hajat (vagy hát annyira biztosan nem, mint a klasszikus leszívás). ezért gondoltam erre, de ha ennyire nem jó, akkor nem tudom, mi legyen.. :(
2010. szept. 7. 19:22
3/4 anonim válasza:
Én Loreal Effasorral próbálkoztam nekem narancssárgásra szívta le, nem tudom be fogja-e a karamellszínű festék!
Utánna elég száraz volt, de mostanra szerencsére semmi baja :) Pont azon gondolkozok, hogy leszedjem-e újra.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Az oxyreload valóban nem leszívás, és nem roncsolja annyira a hajat. Azért mindenképp szakemberre bíznám, még ha drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!