A teljes intim gyanta mennyire fáj?
Ne nevessetek ki, 12 éve borotválom hol parnaponta hol ritkàbban, de már ra szántam magam a gyantázásra.
Mennyire fáj mire kelll odafigyelnem?
Kinek mennyire. Elég fájdalmas, de hozzá lehet szokni.
Arra kell figyelni hogy megfelelő hosszúságú szőrt kell megnöveszteni, minimum fél cm. Jól megkell feszíteni a bőrt, hintőporozni kell. Amikor letéped gyors hirtelen mozdulattal kell csinálni
Fáj, de kibírható. Legalább az első 1-2 alkalommal mindenképp kozmetikussal csináltasd, ne magadnak kísérletezz!
Azt jól írta az első, hogy legyen legalább fél centi a szőr, de azzal kiegészíteném, hogy túl hosszú se legyen, mert olyan 2 centi fölött már erősebb a fájdalom.
Szerintem kimondottan nehéz az embernek saját magát intim gyantáznia.
A gyenge, ritkás szőrt még úgy-ahogy leszedi a bolti gyantacsík, de az erős szőrzethez kell a gyantamelegítő valami jobb fajta korong vagy konzerv gyantával, le kell tisztítani a bőrt előtte, ismerni kell a mozdulatok technikáját, be kell állítani a hőmérsékletet, higiéniára sem árt ügyelni.
Ha valahol hiba csúszik a dologba, azt NAGYON meg fogod érezni a bőrödön.
Én is azt ajánlom, hogy legalább eleinte járj kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!