Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha le epilálom a kezemről a...

Ha le epilálom a kezemről a szőrt, derősebben vagy dúsabban fog visszanőni?

Figyelt kérdés
Mielőtt le epilálnám gondoltam megkérdezem nehogy megbánjam.
2010. szept. 7. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Az epilálástól elméletileg gyengül a szőr, hiszen gyökerestül kitépi a szőrt, és egy idő után nem mindegyik nő vissza, vagy nem olyan erősen.
2010. szept. 7. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:

és ez biztos?

Köszi a választ :)

2010. szept. 7. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát elvileg igen, kivéve ha bele nem tépi, mer akkor megerösödik.
2010. szept. 7. 16:21
 4/5 anonim válasza:

szia:) Én meleggyantával szoktam leszedni (már vagy 3 éve, 18 vagyok), max 10 perc alatt kész és sokáig selymes marad a bőr.

Ha ezt a módszert választod, arra kell figyelni, hogy előtte hintőporozd be a karod (hogy felálljanak a szőrszálak és bele tudjanak ragadni a gyantába), aztán feszítsd meg jól a bőrödet, és gyorsan rántsd le a csíkot. Ha otthon csinálod, az első alkalmakhoz kérhetsz segítséget, nekem anyukám szokott:DD Utána a dobozban található kis kendővel töröld át a karod, majd kend be testápolóval, hogy ne pörsögjön ki.

A borotvát viszont nagyon nem ajánlom, nem azért mert dúsabb lesz a szőr, hanem mert 2-3 nap alatt nagyon fog szúrni, mikor elkezd visszanőni:S

2010. szept. 7. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

nem fog dúsabban visszanőni.ez egy általános és igen elterjedt tévhit.Az embernek állandő számú szőrhagymái vannak,tehát,akármit csinálsz,dúsulni nem fog.Ezt azért hiszik sokan,mert a sötétebb hajú lányoknak jobban látszik amikor visszanő a szőr.(ezt nemrég láttam vmi ismeretterjesztőben)

Ha gyantázod,vagy epilálod,akkor még esetleg ritkulni fog,mert akár szőrhagymástul,mindenestül kitépődik a szőr.

Úgyhogy epiláld le nyugodtan.

2010. szept. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!