Ha le epilálom a kezemről a szőrt, derősebben vagy dúsabban fog visszanőni?
és ez biztos?
Köszi a választ :)
szia:) Én meleggyantával szoktam leszedni (már vagy 3 éve, 18 vagyok), max 10 perc alatt kész és sokáig selymes marad a bőr.
Ha ezt a módszert választod, arra kell figyelni, hogy előtte hintőporozd be a karod (hogy felálljanak a szőrszálak és bele tudjanak ragadni a gyantába), aztán feszítsd meg jól a bőrödet, és gyorsan rántsd le a csíkot. Ha otthon csinálod, az első alkalmakhoz kérhetsz segítséget, nekem anyukám szokott:DD Utána a dobozban található kis kendővel töröld át a karod, majd kend be testápolóval, hogy ne pörsögjön ki.
A borotvát viszont nagyon nem ajánlom, nem azért mert dúsabb lesz a szőr, hanem mert 2-3 nap alatt nagyon fog szúrni, mikor elkezd visszanőni:S
nem fog dúsabban visszanőni.ez egy általános és igen elterjedt tévhit.Az embernek állandő számú szőrhagymái vannak,tehát,akármit csinálsz,dúsulni nem fog.Ezt azért hiszik sokan,mert a sötétebb hajú lányoknak jobban látszik amikor visszanő a szőr.(ezt nemrég láttam vmi ismeretterjesztőben)
Ha gyantázod,vagy epilálod,akkor még esetleg ritkulni fog,mert akár szőrhagymástul,mindenestül kitépődik a szőr.
Úgyhogy epiláld le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!