Tanácsolnátok nekem megfelelő hajápoló termékeket?
40 felett vagyok,mostanában a hajam minősége változott.
A teteje hamar zsírosabb lesz,a vége durva száraz tapintású,nehezebb is kifésülni.
Kissé hullik is,az amúgy is vékonyszálú hajam.
Szia.
A hajápolás a jó minőségű samponoktól és balzsamoktól kezdődik. Jelenleg az Isana (Rossmann sajátmárka) hosszú hajra való sampont és balzsamot használom. Nekem beváltak. Olcsó, szilikonmentes.
Ajánlott a hővédő, ha szárítod a hajad, illetve lehetőleg minél kevesebbszer vasald a hajad, ezáltal megóvod a magas hőmérséklettől. Én általában hagyom megszáradni a levegőn, de figyelek arra, hogy ne feküdjek le vizes hajjal, mert akkor többet ártok neki mint használok.
Ajánlott a hajvégápolók használata. Jelenleg az Elgon hajvégápoló fényszérumját használom. Nem nehezíti a hajat, elég egy pumpa egy-két napra.
Próbáld "tréningelni" a hajad. Ne mosd naponta, nem tesz jót a fejbőrnek, a hajhagymáknak sem. Próbáld meg 4-5 napig nem mosni, ezáltal a hajhagymákat nem "fosztod" meg a jótékony olajoktól.
Ajánlott a hajvitamin szedése. Jelenleg a Biovanne plus-t szedem. Elég jók az értékei, igaz napi 2 kell, de még így is olcsóbb mint társai. Nincs benne folsav, ami kár, de külön tudod pótolni.
Két mosásonként használok hajmaszkot is. Jelenleg az Isanatól használom a rizstejes, aloe verásat.
Ha pedig szeretnéd megnézni, hogy a jelenleg használt termékeid milyen minőségűek, Kérmmánia.hu-n meg tudod tekinteni őket. Legtöbb termékhez tartoznak vélemények is, mellyel megtudod, hogy érdemes e megvenni egy adott terméket.
Érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg minél kevesebb szilikon, alkohol legyen a samponokban, balzsamokban.
Remélem tudtam segíteni, ha ezeket figyelembe veszed, és türelmes leszel akkor lesz végeredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!