Hamvasító sampon használati módjai?
Ma voltam egy híres neves fodrásznál, aki balayage hajfestést készített nekem. Ilyen ombre hatású világosabb hajam volt. Értem én hogy általában azt mondják a fodrászok hogy több alkalom kell hogy tényleg világos hamvasszőke színt érjünk el, de alapból sem fekete hajam volt.. Ezért is furcsálltam hogy azt mondja 2 alkalom kell hozzá. Igaz hogy felül sötétbarna volt és ott jobban kell figyelni hogy tényleg világos legyen, alul pedig tényleg egyből be kell fognia. De valahogy ezt is elfogadtam és elmentem hozzá. Eddig akármelyik fodrászhoz mentem, mindenhol csak elrontották. És most bíztam benne hogy nem így lesz de hát így lett, ismét😅🤦🏼♀️ Fóliát használt de csak a közepére tett, felül szabadon volt hagyva (pedig én eleve felülről akartam az átmenetet majdnem a tőtől), a fóliából pedig csak lógtak ki a tincseim többi részei, tehát a vége is szabadon volt hagyva.. A végeredmény olyan lett, amit lazán itthon is meg tudtunk volna csinálni sőt sokkal szebben is. És ez volt 22 ezer. Ahogy láttam a munkáit (vagy retusált képeit, én már nem tudom mit mutat az oldalain de hogy ez most nem munka, az biztos), nyilván azt reméltem hogy az enyém is hasonlóan szép lesz, és tényleg egy szép szőke balayage lesz. Ehelyett egy kb telibe sárga, foltos festést kaptam. Olyan mint egy el*eszett melír. Konkrétan több helyen látszik hogy foltos, ilyen pöttyös. Ahogy hazamentem anya rögtön magyarázta a véleményét ahogy meglátta, és egyet kellett vele értenem igaza van. Egy másik fodrászhoz fogok elmenni hogy rendbehozza, őt ismerjük is meg errefelé nagyon sokan hozzá járnak és ő tényleg profi. Eleve is hozzá akartam, csak ő később tudott időpontot adni, ez a fodrász pedig hamarabb, ezért mentem hozzá de ha ezt tudom.. Én biztos szégyellnék ilyen munkát kiadni a kezemből. Főleg 22 ezerért. 22ért már olyan hajat kellett volna csinálni..
Most így arra gondoltam, hogy addig lehet segítene egy kicsit a hamvasító sampon. Láttam pár olyan videot hogy simán mint egy hajfestéket elkezdik bekenni azzal a samponnal, és egy darabig rajtahagyják, úgy pedig szépen kihamvasítja. Vagy vizesen is fel lehetne kenni úgy mint egy hajmosásnál, és úgy rajtahagyni.
Mit tudnátok most nekem tanácsolni, megpróbáljam a hamvasító sampont? És hogy csináljam, meddig hagyjam rajta stb
Segítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!