Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítene valaki? Elég tanácsta...

Segítene valaki? Elég tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem olyan rég levágtam magamnak a hajamat és nem lett valami jó. Fodrászhoz nem akarok menni mert észrevenné, hogy sokkal rövidebb meg hát hogy elég idétlenül néz ki és az nagyon égő lenne. Magamnak nem vágom le többször. Gondotlam arra, hogy megvárom míg megnő, de attól ugyanúgy fog látszani a vágása... Valakinek van valami ötlete? Nagyon elvagyok keseredve. :(
2010. szept. 6. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj fodrászhoz, semmi köze nincs hozzá, mi történt a hajaddal, ha meg megkérdezi, azt mondod, hogy beleragadt a rágó, vagy elmondod az igazságot viccesen, akkor ő is VELED fog nevetni, nem rajtad.És majd ő szépen rendberakja a hajad.Ja, és ha van egy állandó fodrászod, akihez járni szoktál, akkor esetleg ne hozzá menj, ha nem egy ismeretlenhez.
2010. szept. 6. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:

menj már el fodrászhoz,most mi ebben az égő?

meg különben is, mi az égőbb a fodrász vagy h többszáz ember látja az elcseszett hajadat??

ne legyél már ien kis buta, ezen csak fodrász segíthet.

2010. szept. 6. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
ez még nem a világ, én is kaszaboltam magamnak, nem is kicsit, és elég durva lett, a fodrásszal meg jót röhögtünk rajta, és rendbe szedte. tanuljunk már meg kommunikálni az emberekkel istenem..Nem fog megenni..Most ha egy fodrásztól félsz, akkor mi lesz veled később? És am kit érdekel, hogy mit szól hozzá?? Most komolyan inkább mászkálnál több hónapig olyan fejjel, minthogy felvállald, hogy levágtad, na és akkor mi van? Sajátod, azt teszel vele, amit akarsz. De ha nem sikerül erőt venni magadon, és nyuszi vagy, akkor kérd meg anyukádat vagy barátnődet, vagy tesód, hátha nekik ügyesebben megy az ilyen. Vagy legalábbis annyira, hogy ne legyen aszimmetrikus. AM meg szedd össze magad.
2010. szept. 6. 19:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira nem borzalmas, mások észre se vették, de állítólag a jó fodrász észreveszi. Anyumnak nem mondtam el és ő szokott elvinni :S. Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 6. 19:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Várom mások válaszát/véleményét még.
2010. szept. 6. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem pl egy darabig barátnőm vágta, aztán elmentünk fodrászhoz és levágta profin. és? nem szólt le, hogy milyen idióta vagyok, nem lett semmi gond-.- ne legyél már ilyen félős nyuszi. anyud nélkül is el tudsz menni fodrászhoz nem?? felszállsz a buszra és ennyi. vagy barátnőddel. remélem nem mindig fogja anyuci a kezed. fodrásznál én is kinyitom a számat és elmondom, hogy ilyen meg olyan frizurát szeretnék. anyum nekem csak azért jön velem, mert ő is vágatja a haját. 14/L
2010. szept. 6. 21:58
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, am nekem is csak azért jön velem anyum.
2010. szept. 10. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? 8?
2010. szept. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!