Ez az arcszőrzet még menthető?
Sziasztok!
25 éves vagyok és az a problémám, hogy nem túl összefüggő a „szakállam”. Eddig rendszeresen borotválkoztam viszont az utóbbi két hónapban gondoltam egyet és megnövesztettem. Viszont a várt eredmény elmaradt. Szerintetek ez még menthető? Vagy valahogy lehet belőle normális összefüggő szőrzetet csinálni?
Valamennyivel lett dúsabb mint eredetileg? Vagy esetleg mint előző évben volt? Mert ha igen akkor talán kialakul idővel. De én nem hagynám így, ha szakállat akarsz esetleg a borosta, vagy mondjuk ha 2-3 milliméteres re vágod az tűrhető kompromisszum.
Talán kipróbálhatnál valami krémet.
Ha jól emlékszem egy ismerősöm is használt valami “dúsító/növesztő” krémet ugyan ilyen problémára és mikor utoljára láttam már rendes szakálla volt. Persze nem akarlak áltatni nem tudom mennyire lehet hatásos egy ilyen. Szerintem inkább a genetikán múlik meg a korodon de kitudja lehet használna.
Teljesen jó vagy.
Megfelelő ez a szakáll.
Valakinek dúsabb, valakinek ritkább, de a tiéd elfogadható szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!