25 éves vagyok és az a problémám, hogy nem túl összefüggő a „szakállam”. Eddig rendszeresen borotválkoztam viszont az utóbbi két hónapban gondoltam egyet és megnövesztettem. Viszont a várt eredmény elmaradt. Szerintetek ez még menthető? Vagy valahogy lehet belőle normális összefüggő szőrzetet csinálni?
Én látom őket. És bocsánat, de szerintem ez így nem szép. A helyedben nem hagynám így. Pár év múlva megpróbálhatod megint megnöveszteni, változhat, sűrűsödhet addig.
2021. dec. 12. 12:29
3/13 anonim válasza:
Ebből sosem lesz szép dús összefüggő szakáll, egyszerűen ilyenek az adottságaid, 25 éves korban ez már nem fog változni.
Ha sikerült elfogadni ezt a kellemetlen tényt, akkor nézzük, mit lehet kihozni abból, ami van.
Én első körben megpróbálnám azt, hogy meghagynám az államon, meg a bajszot. Vagy csak az államon. Ott kicsit sűrűbbnek tűnik az arcszőrzeted (na meg a mutatóban meghagyott állpamacshoz amúgy sem kell sűrű szőrzet).
Oldalt teljesen szedd le. A bajuszt meg az álladnál megtarthatod, szerintem úgy jobb lenne, mint teljesen csupaszon. Azt meg ápold, ne úgy nézzen már ki mint a pinaszőr.
2021. dec. 12. 19:01
8/13 anonim válasza:
Esetleg egy bajusszal lehet próbálkozni, de a szakállát nem erőltetném
2021. dec. 12. 19:21
9/13 anonim válasza:
Hát próba cseresznye alapon megpróbálhatod a szakállnövesztő szereket és az arcmasszírozast. De lehet még pár evet várnod kell.
2021. dec. 12. 19:21
10/13 anonim válasza:
Borotválkozz mindennap. Az segít, bár valakinek az sem segít. De ez így elég csöves igénytelen szóval gyorsan kapard le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!