A nők miért mosnak ritkán hajat?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy a hölgyek olyan hetente, kéthetente mosnak hajat. Főleg aki szép, nagy hajzuhataggal rendelkezik.2021. dec. 10. 21:33
11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az informatív válaszokat itt a végén. :D
2021. dec. 10. 23:37
12/24 A kérdező kommentje:
Nyolcas, nem szoktam beszélni, csak látom. Amikor a nőnek megváltozik a megjelenése. Megdicsérem, kérdezem fodrásznál volt-e, mondja nem, csak hajat mosott. :D biztos ismerős a párbeszéd.
Feltűnt, hogy ez ritkán van, legalább hetente.
Azt is kiemeltem ,hogy általában a hosszú hajú nőknél van ez, amit meg is indokoltak itt többen ,hogy miért.
Nincs semmiféle nyakatekertség ebben, csak egy kérdést tettem fel.
2021. dec. 10. 23:39
13/24 anonim válasza:
De nyakatekert. Qrva sok időd lehet, hogy ennyit bámulod a nőket.
14/24 A kérdező kommentje:
XDDD nem hiszlek el. :D
2021. dec. 11. 00:08
15/24 anonim válasza:
mivel átlagban nekik hosszabb a hajuk. nekem pl. mikor rövid hajam volt megmostam pár perc alatt és kész meg is száradt hamar. most megnövesztettem váll alá ér és hosszú hajat mosni sokkal körülményesebb és rosszabb. aztán balzsamozni stb stb. van hogy nekem sincs kedvem ezt a ceremóniát megismételni 1X 1 héten többször. aztán aki szárítja is arról még nem is beszéltem.
16/24 jpeter1 válasza:
A párom is hetente egyszer mossa a haját. Neki bokáig ér. A mosás szárítás és egyéb macera vele kb 3 óra.
17/24 anonim válasza:
Nme. tudom milyen nőkkel igénytelen nőkkel körülvéve, de mifelénk hetente 1x,2x,3x mos hajat mert ugye leizzad a fejbőr sportolásnál, koszos a városi levegő, vagy csak simán zsírosodásra hajlamos a legtöbb nő haja.
18/24 Metionin válasza:
Én heti egyszer mosom, mert száraz, nem zsírosodik. Ha többször mosnám, csak szárazabb lenne. Akinek szüksége van rá, hidd el mossa heti 2-3 alkalommal is vagy akár minden nap, akkor is, ha nő az illető és hosszú haja van. Olyan nőt még nem hallottam, aki 2 hetente mosná pedig 8 évig voltam kolis sok lánnyal összezárva.
19/24 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Rendben, akkor a 2 hetet kilőjük. :D
2021. dec. 11. 10:06
20/24 anonim válasza:
Akinek száraz a haja és a fejbőre, annak elég lehet olyan időközönként. Ismerek egy lányt, aki 2 hetente mossa, közte feltűzve hordja, de ez ritka. Nekem viszont nagyon gyorsan zsírosodik, így minden másnap megmosom, mert nem akarom, hogy összeálljon, szaga legyen stb. De még így is elmegy vele egy csomó idő és energia (megmosni, megszárítani, formázni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!