A nők miért mosnak ritkán hajat?
Kérdező, nagyon buta vagy, legalább ne reklámozás, ha fogalmad sincs a dolgokról.
Egy nő egy héten egyszer vagy kétszer mos hajat. Az ennél többszöri nem egészséges.
Hármas: Ezt azért értelmezd át :D
"Kérdező, nagyon buta vagy"
Látod!
nem akarok az lenni. Ne reklámozzam? Mit? Mert te ki vagy? Én ki vagyok?
Hahó, erre van ez az oldal.
Én nem tudom ,ezért feltettem egy kérdést.
Egyébként válaszoltál is: hetente egyszer vagy kétszer. (már csak halkan jegyzem meg, hogy a hetente akkor még stimmelt is.)
Én példanàk okáért 2-3 naponta mosom a hajam, mert járok edzeni és nem szívesen hajtanám le úgy a fejem a párnámra, hogy előtte a tatamin fetrengtem.
Az meg egy nagy tévhit, hogy egy nőnek egyszer egézséges egy héten hajat mosni.
Kérdező, nem kérdeztél.
Azt állítod, a nők hetente mosnak hajat, és megkérdezed, miért. Azt írod, ezt tapasztalod, majd hogy nem szoktál erről nőkkel beszélni.
Ez milyen nyakatekert férfilogika?
Mert a hosszú hajat sokkal macerásabb és időigényesebb megmosni, ráadásul utána megszárítani is. Ha pár centis hajam lenne, én is biztos minden nap beállnék vele a zuhany alá, aztán mire megtörölköznék, már száraz is lenne.
És minél gyakrabban mosod, annál hamarabb fog zsírosodni, és annál többet is szárítod/roncsolod a hajadat a samponnal.
Egyébként nem igaz, hogy minden nő hetente mos hajat, sőt. A legtöbb ismerősöm 1-2-3 naponta mos hajat. Régen én is ezt csináltam, csak pár éve szoktam át a heti 1 mosásra - de az egy egyórás rutin, hajpakolásokkal meg mindenfélével, a köztes napokon pedig szárazsampont használok.
Én is heti 1x mosok, mivel aránylag hosszú de még növesztem. Szerintem egyértelmű hogy minél hosszabb annál macerásabb és annál jobban kitolja az ember a hajmosást. Régen én is 3 naponta mostam, szárítottam stb, szettört az egész, azóta heti 1 és gyorsabban nő, egészségesebb let.
De ez nem igaz hogy a nők ritkán mosnak, az átlag szintén 3 naponta mos, de az átlagnak középhosszú vagy rövid a haja. A hosszú hajúak mosnak idézőjelben ritkán, ennek az okát pedig leírtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!