Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágtam elől a babahajam SOS...

Levágtam elől a babahajam SOS hogy takarjam el?

Figyelt kérdés
Sziasztok, levágtam elöl babahajam és eléggé látszik, hogy le van vágva. Kezd visszanőni, csak feláll ahogy nő. Hogy tudnám eltakarni ameddig fel nem tudom majd csatolni? Pls

2021. dec. 1. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz 1 elfogyott szempilla spirál kefét vagy ha az nincs egy puhább fogkefét befújod hajlakkal és elsimítod vele. Ha a lakk nem elég esetleg kicsi zselé.
2021. dec. 1. 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Nagy baj ha levágtad. A babahaj ha nő vissza akkor majd össze vissza fog állni és egy kínszenvedés az egész.

Nem akarlak befolyásolni de azt mondom hogy ha levágtad akkor vád vissza

2021. dec. 1. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
13%
Húzzál sapkát!
2021. dec. 1. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
18%
Miért döntöttél úgy hogy levágod. Honnan jött az ötlet. Láttad valakin. Sokáig kell várnod míg vissza nő hajlakk fogkefe ha már lesz akkora hogy el tudod simítani.
2021. dec. 3. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!