Levágassam a hajam?

Figyelt kérdés

Régóta növesztem a hajam, már szinte fenékig ér. Viszont elégge elvan töredezve. Sokszor zavar, mert beleakad mindenbe IS.

2 hét múlva megyek fodrászhoz, de nem tudok dönteni. Tetszik az extrém long bob fazon, viszont az számomra rövid. Ha felkötném se állna sehogy, ha összefognám akkor se. Vágassak belőle csak 5-6 centit? Döntésképtelen vagyok. Persze csak haj és megnő újra, de akkoris.

2021. nov. 30. 08:04
 1/8 A kérdező kommentje:
UI.: most látom, hogy tőlem pár kérdéssel lejjebb van egy nagon hasonló, nem ugyanaz vagyok, nem néztem meg a kérdéseket bocsi.
2021. nov. 30. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

ezt most így mi nem tudjuk eldönteni

amúgy nincs olyan mindenbe is

2021. nov. 30. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágasd le ami töredezett.
2021. nov. 30. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vágasd le simán bobra is.

Egyik barátnőmnek váll fölé érő bob van és ha összeköti a haját akkor is jól mutat neki. Nem összevissza

2021. nov. 30. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván nem nekünk kell eldönteni, de én a helyedben csak azt az 5 centit vágnám le. Ha már sikerült ilyen szép hosszúra megnöveszteni nem dobnám le évek munkáját.
2021. dec. 1. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Csak azt a részt,ami töredezett.

En rendszeresen vágok a végéből,mégis csípőmig ért:)

(Azóta valamiért bubira vagattam,jelenleg növesztem,kb melligérőre,most pont a vállamat súrolja)

2021. dec. 1. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Kopaszra.
2021. dec. 2. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha benned van hogy változtass rajta mindenképp valami új frizurát próbálj ki de ne vágass sokat mert sokáig tart mire újra megnő. Szép legyél és az a lényeg. :)
2021. dec. 3. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!