Szerintetek levagassam a hajam?
Egy tizeneves leanyzo vagyok, akinek angol az asztali billentyuzete, ezert nem ker olyan megjegyzeseket, hogy HOL AZ EKEZET!! viccet felre teve, Mar nagyon reg ota fontolgatom, hogy levagassam a hajam, fel hosszura sikerult is, de most kicsit rovidebbet gondoltam ki:) Most kb ilyen: [link] ES ilyet szeretnek: [link] vagy [link] de ha meg is kicsit hosszabbat szeretnek, akkor ezt a fazont: [link]
Szerintetek jo dontes lesz? vagy az elso ketto tul rovid?
Ez a te döntésed. Szerintem vágasd le :D
Nem baj ha fiús az a lényeg hogy neked tetszen
Szerintem csináld!:) Aztán a rövid hajból is "csak" millió fazon van, lehet azt is nőiesre, illetve nem nőiesre csinálni. Szerintem imádni fogod.
Én 18 évesen vágattam ilyenre, és igen kpop miatt, másfél évig visszavágattam, és durván az életem legszebb időszaka volt, mert nagyon úgy éreztem, hogy ez én vagyok.
Szörnyen gyorsan visszanő ám.:D Most viszont 22 éves vagyok, a hajam a vesémig ér (így tudom a legjobban leírni), a hajam meg nagyon fontos lett, és nem adnám már semmiért.
Az előttem lévők leírták, amit én is gondolok.
Tizenévesen még bőven van ideje visszanőni a hajadnak.
Arcformádtól függ jól áll e, próbáld eltűzni úgy mintha rövid lenne, vagy vannak erre ilyen szerkesztő programok, nézd meg velük tetszene e magadon.
Rövid hajnak is van több fazonja, sőt van olyan hogy egy fazonból több frizurát is ki tudsz hozni. Nem csak a hosszú haj nőies és formázható:)
Én mindig is a hosszú hajat preferáltam, egyszer levágtam állig erőre, nem tetszett. Növesztettem de a sok festéstől tönkre ment, nem volt szép. Nem tudtam vele semmit kezdeni mindig lófarokban volt. Elkapott az ideg, bementem a fodrászhoz hogy vágja le pixire. 3x megkérdezte biztos vagyok e benne. :D imádom a hajam, és néha ezt is hosszúnak érzem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!