Mennyi szolizás után leszek ilyen barna? (kép)
Most ilyen a szinem(kicsit barnább):
És ilyen szeretnék:
szia!
ez sok mindentöl függ,én ha ilyen fehérbörű lennék,elmennék elöször 5-6 percre,2 napra rá megint,5-6 perc.utána meg emelni kell folyamatosan.kell egy alapszint elérned és utána elég ritkábban.de sok szoli van(köztük szarok is)én ki kell tapasztalni melyik jó neked.
ilyen bőrszínnel eva longoria színed soha nem lesz...
Nem értem az embereket, itt volt a nyár, sokszor volt jó idő.
Fokozatosan próbáld meg, 6-8 percekre. de olyan 10-15 alkalom biztos kell. Bár kérdés hogy milyen a gépben a cső..
Hát az biztos, hogy fekvőbe menj, mert az állóba még 4 perc is szétszedné a bőröd. + napig lábra se tudnál állni. A fekvőbe az a jó, hogy az mélybarnító és nem károsítja a bőrt fele annyira se. Szerintem kezd 6 percesekkel, az első pár alkalom ne legyen több. Vegyél krémeket, a szolikba általába lehet kapni. Miután már vagy egy kis színed felemelheted 8 percre ott 3 alkalom kb, utána pedig 2-2 alkalmanként emeld 2 perccel a szintet. Miután viszonylag barna vagy kezdhetsz járni bronzáriumba. A lényeg az hogy csokicsövesbe menj, mert attól lesz jó színed, de az állót akármennyire csokicsöves kerüld!
Esetleg ha még lesz 1-2 melegebb nap, akkor napozni sem ártana ám;)
Jó hosszúra sikeredett, de remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!