Szerintetek az mitől van 50 èv feletti nők is dögösek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 16:38
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz a civil átlag emberekre, csak a celebekre, külföldi sztárokra, akik figyelnek az alakukra, néha plasztikáztatnak, drága kozmetikai kezelésekre járnak.
2/8 anonim válasza:
Adottság és a magukhoz való hozzáállás kérdése. Van aki már 20 évesen borzadály.
3/8 anonim válasza:
1-es, sok civilre nem igaz, de vannak olyan ötvenesek, akik adnak magukra. Karban tartják a testüket, csinosan öltöznek, járnak fodrászhoz, körmöshöz stb.
4/8 anonim válasza:
Egészségtudatos életmód + jó anyagi körülmények + stresszmentes életvitel, igényes öltözködés.
5/8 anonim válasza:
4.-nél a pont.
Felénk Budán sokat látok belőlük, de menj le Borsodba, és ott keress...na, az a Mission Impossible !
6/8 anonim válasza:
Attól lehet, hogy sportolnak, és egészségesen élnek/táplálkoznak, elegendő vizet isznak. Másrészt genetika. De nagyon ritka szerintem h 45-50 évesen dögös legyen egy nő.
Pár hónapja láttam egy csajt a villamoson, ártatlanságot sugalló, vékony anyagú fehér nadrágban. Nagyon szép pólója volt. Mikor megfordult, rájöttem, hogy kb 50 lehet. De az arca is szép volt. Mo modtam magamban: Váó! Na ő valamit tud!
7/8 anonim válasza:
Jaj nem, nem a pólója volt szép, hanem a poPója. A telefonom belejavított... :S
8/8 anonim válasza:
Az egyesnél a pont! Amúgy ki honnan tudja, hogy 50-es nőt lát épp? Senkire nincs kiírva a kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!