Egyre több nő nyírja vagy nyíratja alá a hosszú haját vagy jó rövid frizurát választ a megszokott hosszú haja után miért van ez?
Egyet nem értek. Ez baj? Vagy ki a kérdés jelen pillanatban?
De hogy ne csak kötekedjek elmondom hogy nekem is egyre rövidebb a hajam.
A férjem meg van őrülve az egyre rövidebb hajakért úgyhogy most jelenleg a nyakamig ér. Azt beszéltem vele hogy kedden megyünk dodrászhoz újra
Derékig érő dús hajam van. Ja, jól néz ki, a ronda arcú nőkből is nő kinézetűt varázsol és ezzel elmondtam minden előnyét. 6 évig volt vállig érő vagy rövidebb hajam és esküszöm, hogy ez a hajhossz egy átok. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy levágassam-e, de megfogadtam, hogy amíg nem szerzek diplomát a szakomon, csak a végéből vágatok, hogy ne töredezzen. Nyáron különösen szar, nem is tudom máshogy hordani, csak kontyban. Vágattam kis oldalfrufrut meg loknikat bele, hogy megtartsa magát jobban, de így is kényelmetlen és szar és csak eltűzdelem a tincseket, szóval nem tudok vele mit kezdeni. Edzésnél ahogy futok, a saját súlya lehúzza és szétmegy a copfom, ha nem kötöm nagyon szorosra, ha meg igen, fáj. Úszás után majdnem fél óra, mire megszárad, nyáron pokol alatta lenni és általában egy tubus hajsampon/balzsam 3 mosásra elég...
Szerintem érthető, ha ezt a kellemetlenséget nem akarják az emberek vállalni.
Vannak napok, mikor szép és elvagyok vele és samponreklámba illő, de az esetek többségében felkötöm a fejem tetejére és ne is lássam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!