Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy rendőrnek lehet hosszú...

Egy rendőrnek lehet hosszú haja illetve max 2cm-es szakálla?

Figyelt kérdés

2021. nov. 13. 22:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10.

Őőő őszintén szólva még nem hallottam róla hogy van olyan hogy "műköröm építő"!

De minden esetre majd én eldöntöm hogy mivel szeretnék foglalkozni!

(Elvégre ha nem szeretem azt csinálni akkor meg minek a fasznak csináljam) nem???

Szerintem meg tarsd meg magadnak az ilyen jellegű válaszokat mert baromira semmi köze a kérdésemre!!

2021. nov. 16. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
No offense, de én nem bánnám, ha egy rendőrnek nem olyan hajszálidegei lennének, hogy egy ártatlanabb netes beszólástól már tombol.
2021. nov. 22. 17:22
 13/16 A kérdező kommentje:

12. Hat ez hihetetlen komolyan mondom!

Ő nem gondolom hogy tomboltam volna. Mind össze megvédem magam. Nem hagyom hogy egy-egy piszkálodos ember belémkösön!!

Bűn ha ilyen a természetem hogy meg védem magam és nem hogyom hogy "bántsanak"???? Kezdem úgy érezni hogy ez az oldal csak arra jött létre hogy baszogasuk egymást. Egyeseknek fingug sincs a kérdésről de azért be küldenek egy negatív választ.

👎

2021. nov. 22. 19:44
 14/16 A kérdező kommentje:
12. Mint pl te!!👎
2021. nov. 22. 19:46
 15/16 anonim válasza:
86%
Ki vagy idegileg, dobj be egy xanaxot fiam. Félelmetesen indulatos vagy, ami egyébként vicces.
2021. nov. 28. 16:45
 16/16 A kérdező kommentje:
15. Hát nem is csoda ha tőled kész vagyok idegileg!!!
2021. nov. 29. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!