Egy rendőrnek lehet hosszú haja illetve max 2cm-es szakálla?
Gondolom férfi vagy. Van ahol lehet bár az elég kevés hely.
Olyan hely is van ahol nőknek sem lehet a hosszú haj.
Talált süjedt. Én egy férfi nemű vagyok. Akkor mi van ha valaki nem szereti a rövid hajat akkor a fönökség be visszi őket a fodrászat hoz vagy mi?
Ja és ha nem baj kaphatok egy nyomós akot hogy mért nem?
Ha bár szerintem erre nem fogok kapni okot mert nincs.
Nem tudom elképzelni hogy mi lenne az az oka amiért valakinek korlátoznák a külsejét.
Ok is van rá pedig.
Méghozzá az hogy a hosszú hajjal foflalkozni kell illetve mégsi hogy nézne ki hogyha egy nálad magasabb rangú társad kis lófarokkal a fején megjelenne. (ez volt a túlzás része)
Nőknél azért nem engedélyezett sok helyen a hosszú haj mert foglalkozni kell vele és van egy elvárás hogy milyen legyen a hajad.
Ebben az esetben vagy elmész fodrászhoz vagy bisztosítanak "valaki" aki megcsinálja neked. De az szerintem nem lesz túl jó. (saját tapasztalat a női oldalról)
Rendőrrel, biztonsági őrrel előfordul, hogy verekedni kell, olyankor hátrányos a rövid haj.
Olyan legyen a hajad, ahogy a főnököd mondja! Azért, mert csak.
Biztos, hogy kötelező rendőrnek menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!