Miert gúnyoljak azt aki nem szortelenít intim tájékon a szaunában?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 19:50
11/15 anonim válasza:
Megérkezett a nyelvész barátunk. Erre szoktam mondani,hogy értsd jól Pistike! De azért köszi a viccet,jót nevettünk!
12/15 anonim válasza:
Évek óta szaunázok, de még soha nem hallottam, hogy bárki is szóba hozta volna ezt a kérdést.
Mindenkinek a magánügye.
13/15 veterán vas válasza:
Sok szaunában megfordultam már, de nem hallottam, hogy valaki megjegyzést tett volna a szőrtelentésre.
Persze ez nem zár ki semmit, mert ostoba, kulturálatlan ember szinte bárhol felbukkanhat.
Szerintem egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni egy ilyen beszólást.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy hova jársz, de én csak textilmentes szaunába és sosem foglalkozott senki azzal, hogy a másiknak szőrös vagy szőrtelen.
15/15 anonim válasza:
Soha, senkit nem láttam még senkit a szaunában borotválni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!