Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet a pénisz környékét...

Hogy lehet a pénisz környékét hatékonyan szőrteleníteni?

Figyelt kérdés

Hy az lenne a kérdésem, hogyan érhetem el azt hogy a péniszem környékét szőrteleníteni tudjam?˙(tartósan) próbáltam borotvával,˙(borotválás után viszont egy idő után szúrni kezd ,és kellemetlen viszketést is okoz,. =(, valaki aki járatos a témában Help pls

ja, és a csajoknál mennyire jön be a csupasz ?

2008. dec. 12. 20:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Én nem szeretem a csupaszt, mert 2-3 nap után már eléggé szúr. Ha rövidebbre akarod vágni, akkor inkább hajvágóval vágd kicsire, ami nem szúr. Mondjuk nekem nem is tetszik, de mindenki másképp szereti. (23/lány)
2008. dec. 12. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Ha a borotva nem jó...akk van még a gyanta(de azt inkább ne mert nagyon fáj) Vannak még különböző szőrtelenítő krémek(drogériákban kapható) És akk még van az olló(igaz nem tartós de legalább csökkentheted a szőrt)

Am. nekem nam fontos h teljesen csupasz legyen de mégse legyen az a nagy dzyungel...szal a 2 között v.hol! :)

20/L

2008. dec. 12. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Én havonta egyszer leborotválom, és mikor visszanő egy picit, sztem nem néz olyan hülyén ki...Engem egyáltalán nem szúr, viszont kipattog. De ezt is megoldottam... Régebb ollóval vágtam rövidre, ha van türelmed, az sem rossz megoldás, én mindenképp maradnék a borotva és ollónál, sztem azok a legjobbak.
2008. dec. 12. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

A 2. válaszolónak sikerült leírnia egy oltárinagy baromságot :)

Szőrtelenítő krémmel meg ne próbáld! Ilyen veet meg bix-baxok wáá. Lehet, hogy nem fáj, nem pattogzol ki, viszont nemi szerveknél nagyon nem ajánlatos.

Bár szerintem ne csupaszítsd le. Az olyan undorító kisfiús :S Vágd le ollóval jó rövidre és ennyi (farkadra vigyázz, azt nehogy :D)

2008. dec. 12. 23:24
 5/14 A kérdező kommentje:
;) köszi ,.
2008. dec. 13. 12:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se csupaszítsd le teljesen, de ha mégis: ha jól bírod a fájdalmat: gyanta. Barátomnak csináltam egyszer, azóta meg van elégedve a "maradjoncsakottazaszőr"-elvvel:)) Szerintem is csak vágd rövidre, az pont jó:)
2008. dec. 15. 17:01
 7/14 anonim válasza:
84%
A csupasz f... nagyobbnak latszik en borotvalom eloszor meg kellett szoknia a boromnek de most mar semmi gond sincs nekem a csajom akarta mert igy jobb szopnia meg a vegen rendesen korbe tudja nyalni a g cit :)
2012. máj. 16. 18:13
 8/14 anonim válasza:

Szia,

egyik agyalágyult haverom mikor már nem volt szomjas, azt kezdte el ecsetelni, hogy csipesszel tőtől a hasig egyesével kihúzkodta. Ha valóban meg is csinálta nem semmi a tűrőképessége a srácnak. Amúgy igen, ez a parasztgyanta.

2012. dec. 12. 23:59
 9/14 anonim ***** válasza:
De a krém miért nem ajánlatos a pénisz/here körül ?
2014. márc. 5. 00:33
 10/14 anonim válasza:
A köztudat szerint "impotenciát" okozhat...
2014. márc. 5. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!