Milyen színű hajatok van? Szeretitek a színét?
Nekem sötéteszőke,enyhe vöröses beütéssel.
Én nem szeretem,sötétebbet szeretnék. Később sötétbarnára fogom majd festeni (1év múlva kb.)
Az nagyon szép lehet:)
Nekem is volt olyan hosszú,de egy kedves fodrász ismeros elronotta,hogy szépen fogalmazzak.
Ő csak a végéből vág,csak a végéből.. Aha.
Először kb. Hátam közepéig ért,aztán mellig..(azt mondta,majd ő tudja mennyit vágjon) . Na aztán majdnem vállig erő lett,mondtam,hogy akkor legyen ilyen vall fölött erő,miért ne. Persze kozbeszolhattam volna,de végülis semmi bajom nem volt szzok,hogy ilyen rövid lett🙂
Nekem világosbarna (gesztenyebarna)
Nagyon szeretem főleg így ősszel.
Azért imádom mert nem csak a hosszú hosszal néz ki jól. Eddig mindig hosszú volt de most fél éve levágattam és a röviddel szerintem mégszebben kijöna színe. Szerencsére nagyon fényes és puha is így semmi panaszom nem lehet
Hideg sötétbarna az alap árnyalata, de jelentősen őszülök, főleg halántékon.
Nem szeretem, nem utálom, a korral jár.
Stílusban röviden szeretem hordani.
32/F
Eredeti hajszínem barna. Valami fakó barna, a töve világosabb. Mindig is utáltam. 14 éves korom óta festem.
Most épp lila színű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!