Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden fodrász mánikákus ha...

Minden fodrász mánikákus ha hosszú haj vágásáról van szó?

Figyelt kérdés
A hajam a mellem alá ért kb 5 centivel. A végei törtek, és gondoltam levágattatom azt az 5 centit és akkor pont a mellem alsó vonalában lesz a hajam. A végeredmény: kb 10 centit vágott le 5 helyett, és most a mellem fölé ér a hajam. Nagyon nem tetszik mert amolyan "sehossz". Más is járt már úgy, hogy a kértnél jóval rövidebb lett a hajhossza?
2021. nov. 3. 15:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már így, nem örültem. Viszont gondoltam, ő látja mi a tényleg törött, tehát legalább tovább egészséges marad.

Legutóbbi fodrászatnál viszont még rosszabbul jártam: láttam, hogy elég törött a hajam (szétnyílt végek, fehér törések, elnyűtt vég). Úgy mentem oda, hogy ezeket tapasztalom, 3-5 cm-t min. Vágjon, mert utálom, hogy ilyen. Erre levágott 1 cm-t. Kérdeztem, hogy ez nem kevés? Mivel én sokkal többnek láttam a "seprű véget". Válasz: nem, nem. A többi része egészséges. Hazaérve megnéztem jobban és sajnos ugyanolyan törött maradt a fejem közepén, onnan semmit nem vágott. Alul pedig 2 hét után ugyanolyan, mint máskor előtte. Máskor 3-5 hónap után kell újra fodrászhoz mennem, most szinte mehetnék újra.

2021. nov. 6. 12:38
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

Nos, ha te utólag hisztizel, hogy 5 centit mondtál, de 10 lett, hát verd a segged a földhöz, ahogy öreganyám mondta, mindenki le fog tojni akkor is, ha teleszórod rossz véleménnyel a netet. Ezer meg egy ilyen rinyapics@ van.

Ellenben ha meghagyja a törött részeket, te meg azért nyávogsz és fotókat készítesz, hogy milyen rossz munkát végzett, az már gáz rá nézve.

2021. nov. 6. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

18-nak van teljesen igaza.

MI BAJOTOK VAN? A kérdező feltett egy kérdést, valamivel kapcsolatban, ami neki problémát okozott. Teljesen normális stílusban tette, és a további kommentjei is normálisak voltak.

A többség meg elkezdi minősíthetetlen formában szidni, mint ez az utolsó is. DE MIÉRT?

Talán mind fodrászok vagytok, és személyes sértésnek vettétek a kérdését?

(Különben én is tapasztaltam a kérdésben leírtakat.)

2021. nov. 9. 21:34
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Na ide figyelj. Vagyis inkább olvass!

A kérdésére már elsőre kapott egy teljesen normális hangvitelű választ, mire Ő volt az, aki aljadék hangnemben elkezdett kötekedni meg engem nem érdekelezni. Sőt, még ezután is kapott normális választ. Ő tovább ugatott. Hát meg tudod ki sajnálja ezután meg jajj, szegény kérdezőcske le van hordva. Pont azt kapja, ami jár neki ilyen hangnem után. Mire fel kezd ő kötözködni azzal, aki kulturált választ adott a kérdésének miértjére?

2021. nov. 10. 17:42
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

24: olvasd el, légy szíves, a saját válaszod, amiben van "aljadék hangnem", "ugatás", "kérdezőcske".

Vagy olvasd el a 22-es választ is (lehet, hogy az is te voltál, ezt csak te tudhatod), az még rondább: "hisztizel","vered a segged a földhöz", "le fog tojni", "rinyapicsa", "nyávogsz"

Próbálj hasonlóan kulturálatlan szavakat, kifejezéseket idézni a kérdezőtől - nem fog sikerülni, mert ő ilyeneket nem írt.

Ezek után nézz magadba, de alaposan.

2021. nov. 10. 19:37
 26/27 anonim válasza:
82%
Nem sokszor voltam fodrásznál életemben hajat vágatni, de 1 alkalmat leszámítva mindig elcseszett frizurával jöttem ki. Talán 8 éve voltam utoljára, soha többet, magamnak is le tudom vágni.
2021. dec. 23. 22:17
 27/27 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Nem fogják fel, hogy a hosszú haj amivel te odamész, azt hónapokig, évekig növeszted, ápolod stb és fél óra alatt tönkreteszik az egészet. Amúgy se tudnak hosszú hajat vágni, csak össze-vissza vagdosni a hosszú hajat... Ha egy egyenes vonalban kell levágni a hajat, amire egy óvodás is képes, ha ollót adsz a kezébe, azzal még elboldogulnak, de ha bármi formát szeretnél bele, akkor megáll a tudomány... Megtanulnak 1-2 alap formát a hosszú hajhoz, és csak azt a formát tudják levágni, nem tudják kombinálni a vágástípusokat, nem kreatívak. De ezt nem vallanák be, amikor kérsz tőlük valamilyen vágást, inkább gányolnak valamit. A legtöbbnek semmi érzéke nincs ahhoz, hogy hogy fog állni a haj megszárítva, amit vág. Aztán beszárítják, begöndörítik vagy agyonvasalják, rátesznek egy kiló lakkot, nem is látja, hogy az neked az első hajmosás után hogy fog állni, aztán te meg növesztheted megint 1 évig.
2022. jan. 8. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!