Minden fodrász mánikákus ha hosszú haj vágásáról van szó?
Jártam már így, nem örültem. Viszont gondoltam, ő látja mi a tényleg törött, tehát legalább tovább egészséges marad.
Legutóbbi fodrászatnál viszont még rosszabbul jártam: láttam, hogy elég törött a hajam (szétnyílt végek, fehér törések, elnyűtt vég). Úgy mentem oda, hogy ezeket tapasztalom, 3-5 cm-t min. Vágjon, mert utálom, hogy ilyen. Erre levágott 1 cm-t. Kérdeztem, hogy ez nem kevés? Mivel én sokkal többnek láttam a "seprű véget". Válasz: nem, nem. A többi része egészséges. Hazaérve megnéztem jobban és sajnos ugyanolyan törött maradt a fejem közepén, onnan semmit nem vágott. Alul pedig 2 hét után ugyanolyan, mint máskor előtte. Máskor 3-5 hónap után kell újra fodrászhoz mennem, most szinte mehetnék újra.
Nos, ha te utólag hisztizel, hogy 5 centit mondtál, de 10 lett, hát verd a segged a földhöz, ahogy öreganyám mondta, mindenki le fog tojni akkor is, ha teleszórod rossz véleménnyel a netet. Ezer meg egy ilyen rinyapics@ van.
Ellenben ha meghagyja a törött részeket, te meg azért nyávogsz és fotókat készítesz, hogy milyen rossz munkát végzett, az már gáz rá nézve.
18-nak van teljesen igaza.
MI BAJOTOK VAN? A kérdező feltett egy kérdést, valamivel kapcsolatban, ami neki problémát okozott. Teljesen normális stílusban tette, és a további kommentjei is normálisak voltak.
A többség meg elkezdi minősíthetetlen formában szidni, mint ez az utolsó is. DE MIÉRT?
Talán mind fodrászok vagytok, és személyes sértésnek vettétek a kérdését?
(Különben én is tapasztaltam a kérdésben leírtakat.)
Na ide figyelj. Vagyis inkább olvass!
A kérdésére már elsőre kapott egy teljesen normális hangvitelű választ, mire Ő volt az, aki aljadék hangnemben elkezdett kötekedni meg engem nem érdekelezni. Sőt, még ezután is kapott normális választ. Ő tovább ugatott. Hát meg tudod ki sajnálja ezután meg jajj, szegény kérdezőcske le van hordva. Pont azt kapja, ami jár neki ilyen hangnem után. Mire fel kezd ő kötözködni azzal, aki kulturált választ adott a kérdésének miértjére?
24: olvasd el, légy szíves, a saját válaszod, amiben van "aljadék hangnem", "ugatás", "kérdezőcske".
Vagy olvasd el a 22-es választ is (lehet, hogy az is te voltál, ezt csak te tudhatod), az még rondább: "hisztizel","vered a segged a földhöz", "le fog tojni", "rinyapicsa", "nyávogsz"
Próbálj hasonlóan kulturálatlan szavakat, kifejezéseket idézni a kérdezőtől - nem fog sikerülni, mert ő ilyeneket nem írt.
Ezek után nézz magadba, de alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!