Minden fodrász mánikákus ha hosszú haj vágásáról van szó?
Figyelt kérdés
A hajam a mellem alá ért kb 5 centivel. A végei törtek, és gondoltam levágattatom azt az 5 centit és akkor pont a mellem alsó vonalában lesz a hajam. A végeredmény: kb 10 centit vágott le 5 helyett, és most a mellem fölé ér a hajam. Nagyon nem tetszik mert amolyan "sehossz". Más is járt már úgy, hogy a kértnél jóval rövidebb lett a hajhossza?2021. nov. 3. 15:48
11/27 anonim válasza:
Mi bajod?Ne nyavalyogj!Most már nem tök mindegy?A fodrásznál kellett volna kinyitnod a szádat,nem pedig itt olyanoknak akiknek közük nincsen hozzá(d).
12/27 anonim válasza:
Megértem, hogy nem tetszik, hogy kétszer annyit vágott, de valószínűleg azért, mert az is törött volt, és az ember nem azért fizet a fodrásznak, hogy utána is törött legyen a haja. Inkább vele beszéld ezt meg, és utólag amúgy is mindegy.
13/27 anonim válasza:
Igen. Olyan is volt hogy nem egyenesen vágta, egyik oldal 5 centivel rövidebb lett...
Férfi fodrászhoz járok már 1 éve, olcsóbb és nincs vele gond. Úgy vágja le ahogy kérem, nem a saját tetszése szerint.
14/27 A kérdező kommentje:
Nos: szemüveges vagyok. Hajvágashoz le kell venni a szemüveget. Azaz rohadtul nem látom mennyit vág.
2021. nov. 3. 20:01
16/27 A kérdező kommentje:
Hát bizony nem. Nullára egy ember senkit nem tud egymaga lepontozni. De jól van, nyugtasd magad azzal hogy egyedül én nulláztalak le.
2021. nov. 3. 20:32
17/27 anonim válasza:
20: Vergődj csak kérdező....
Gondolom könnyebb, mint szembenézni az igazsággal. Lesznek még problémáid az életben...
18/27 anonim válasza:
Férfi vagyok és értelemszerűen nem szembesültem még fodrásznál a túl sokat vág probléméval. De ti hölgyeim, ti aztán tudjátok hogyan szúrjátok bele és forgassátok meg a kést egy másik nőtársatokban. Korábban sokszor olvastam és biztos tele van a net manapság is azzal, hogy egy fodrász túl sok hajat vágott, akkor egy emberként szidtátok a fodrászokat, most meg a kérdezőt, mert biztosan ő a hülye. Mi lenne, ha veletek történne meg ugyanez? Akkor is a kérdező lenne a hülye? A fodrásznak is ki kellene nyitnia a száját és elmondani, ha az ügyfél csak 5 centit kér, de 10 centi töredezett, nem csak szó nélkül vágni, amennyit jónak lát. Meg ha már fodrász, akkor csak tudja és belszámolja, hogy a haj szárazon összeugrik, nem? Mint ahogyan minden szakemberből van rosszabb, úgy fodrászból sem csak jók vannak. Persze az ügyfelek is megérnek egy misét, de itt úgy nézem az ügyfél rendben van, a szolgáltatással van baj, amit kapott, mert túlzásba esett a fodrász. Nem mindig az ügyfél a hülye és nem mindig tud jól mindent a fodrász, csak mert van róla papírja.
19/27 anonim válasza:
#18 a kérdezőnek a stílusával van problémánk, nem az alapfelvetéssel.
20/27 anonim válasza:
"Mi lenne, ha veletek történne meg ugyanez?"
Nyilván megtörtént már velem is, ezért írtam tapasztalatból hogy ez még mindig jobb, mint a töredezett végeket bámulni a frissen nyírt hajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!