Hajhullás, mit lehet tenni?
Hullik a hajam, nem vészesen. Ha "beletúrok" pár szál (5-10) a kezemben marad és hajmosásnál is látom a kádban. Mindez egy oldalról, nagyjából a bal szemöldök feletti hajas részről, ez valamennyire látszik is.
Kérdésem az lenne hogy mit lehet tenni? Igazából csak az zavar, hogy nem szimmetrikus, a hullás nagy része egy adott helyre koncentrálódik. Alapvetően dús, erős hajam van, itt viszont már kezd látszani a fejbőr.
Vérkép volt minden rendben. Pajzsmirigy alul működésem van, de évek óta kezelve van és eredményeim jók.
26F
A fogaid hogy vannak?
Ha egy területre koncentralodik a hullas akkor előfordulhat, hogy egy rossz fog okozza.
Fogaimmal nincs baj, legalábbis nem tudok róla. Most az elmúlt pár hónapban nem voltam fogorvosnál (januárban voltam utoljára, akkor azt mondták elég évente). De a hajhullás kezdete óta voltam már (nem most kezdődött, hanem kb. 2 éve) és semmit nem találtak, fogszabályzást javasoltak, de azt mondták az sem szükséges.
Én inkább genetikára gyanakszom mert apai ágon több generációra visszamenőleg ilyen korban beindult a hajhullás, pont ezen a területen. Tényleg csak az zavar hogy egy adott helyen látványosabb és így nem szimmetrikus.
Ennek ellenére valószínű elmegyek, bár remélem nem találnak semmit.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen mások véleményét, javaslatát is szívesen fogadom továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!