Mi a leghatékonyabb pattanás utáni foltokra?
A néha előjővő gyulladt pattanásaimon az akneroxid segített, viszont foltok maradtak.
Először revox c-vitamin szérumot akartam venni, de arról azt mondják hogy nagyon kiüti a bőrt.
Az azalein savon is gondolkodtam (szintén revox).
Esetleg valami más ami biztosan jól beválna? Csak drogériában beszerezhető terméket szeretnék.
A bőröm kombinált, a homlokom és az orrom zsíros, az állam körül száraz.
Azelain jó ötlet lehet, szerintem a C vitamin is egyébként, valamint a retinol. Ha nem használtál még, mindenképpen a leggyengébbel kezdd és hetente 1x, max 2x, aztán fokozatosan építsd. Fényvédőzés nagyon-nagyon fontos és alap a problémádnál (is)!
Persze csodát és azonnali eredményt szerintem ne várj, az ilyen foltok nagyon makacsak tudnak lenni, de így már elindulhatsz egy úton.
Köszönöm a válaszokat!
A nián is gondolkodtam, mert az sok mindenre jó, köztük a foltokra is. Plusz szalicilsavat használok és ők elvileg jól kiegészítik egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!