Pattanásos fejbőrre mit ajánlanátok férfinak? (lent)
23 vagyok. Pattanásos a fejbőröm,és a fodrászom azt mondta emiatt többé nem vállal el,mert szerinte undorító ha kifakad.Azt tanácsolta mutassam meg bőrgyógyásznak.
Eléggé sűrű,vastagszálú gyorsan növő hajam van, rövid. 2-3 hetente járok fodrászhoz.
Head shoulders sampon mentholos korpásodás elleni sampont használok évek óta. 2-3 naponta mosok hajat.
Esetleg próbáld ki a cerave sa lemosóját. Gyógyszertárban vagy netről tudsz rendelni.
Ugyan ez arclemosó, de én samponnak is szoktam használni(elsősorban a habzó lemosót, de ezt is próbáltam már).
Elmentem bőrgyógyászhoz,ezek "androgén" kelések. Magas férfihormon szint miatt lehet,szerinte,ami megmagyarázza azt is hogy két naponta kell borotvákoznom.
Szerinte nincs vele teendő,a hormonális rendszerbe emiatt beavatkozni nem szabad mert több kárt tennének mint hasznot. Azt mondta váltsak fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!