Más hajat vágott a fodrászom. Szerintetek van más jobb megoldás mint megvárni, hogy visszanő?
Rövid bob hajam van egy ideje. A fodrász valamiért sokkal rövidebbre vágta, mint szokta.
Kb ilyen lett:
Nagyon nem tetszik, nem szeretném kivárni, hogy megnőjön. Akkor inkább vágatnék még rövidebbet.
Ezzel csak az a probléma, hogy a felnyírás a tarkómnál 0mm -3mm átmenet elég magasan, szóval gyakorlatilag kopasz, emiatt csak nagyon rövid frizurákat találtam ekkora felnyírással.
Ilyesmiket:
Van esetleg más ötletetek, hogy mit lehetne ami nem ilyen drasztikus? Vagy inkább várjam meg, hogy megnőjön?
#8 Kicsit viccesnek találom, hogy azért mert rövid a hajam és feltettem egy ilyen kérdést hajfétises férfi lennék. Nem szeretném idegen embereknek bizonyítani az ellenkezőjét. Ha nem szereted az ilyen kérdéseket nem tudom miért nézed ezt a kategóriát.
Ha elolvastad a kérdést láthatod hogy amúgy is rövid hajam van már egy ideje, nem a rövid hajjal van problémám, hanem konkrétan ezzel a formával. Nem tetszik valamiért és lehet egy rövidebb fazonnal jobban érezném magam mert ez annyira nem tetszik.
Köszönöm annak, aki segítő szándékkal írt és a kérdésre válaszolt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!