Más hajat vágott a fodrászom. Szerintetek van más jobb megoldás mint megvárni, hogy visszanő?
Rövid bob hajam van egy ideje. A fodrász valamiért sokkal rövidebbre vágta, mint szokta.
Kb ilyen lett:
Nagyon nem tetszik, nem szeretném kivárni, hogy megnőjön. Akkor inkább vágatnék még rövidebbet.
Ezzel csak az a probléma, hogy a felnyírás a tarkómnál 0mm -3mm átmenet elég magasan, szóval gyakorlatilag kopasz, emiatt csak nagyon rövid frizurákat találtam ekkora felnyírással.
Ilyesmiket:
Van esetleg más ötletetek, hogy mit lehetne ami nem ilyen drasztikus? Vagy inkább várjam meg, hogy megnőjön?
Megmondtad magadnak a választ.
Egyébként nagyon kamu gyanús
Nagy kamu ez a kérdés is.
Tudom hogy most az összes hajfétises férfi le fog pontozni de szerintem azért megéri leírnok a többieknek hogy lássák a tényeket.
Kamu a poszt. De miért is?
A kérdés már többször fordult meg ebben a formában az oldalon.
A hajfétises férfiak folyton a "felnyírt bubi" hajat erőltetik (meg a rövidebbet) elég feltűnően.
Ha nő lennél akkor nem lenne ilyen a szójárásod egy elrontott hajvágás után arról nem is beszélve hogy nem vágatnád le mégegyszer.
Csatolj fel inkabb pothajat alulra. Es soha tobbet ne menj fodraszhoz.
Rovidebbet semmikepp se vagass,nem noies.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!