Hogy lehetnének szép és egyenes körmeim?
Figyelt kérdés
Néha nem sikerül tökéletesen egyenesre vágnom őket de a bőr is néhány ujjon nem egyenletesen van elrendezve ami nagyon zavar. Néha meg kemény szokott lenni a bőr néhány köröm mellett. Szeretném ha egyenesek és szépek lennének, kozmetikus megtudja csinálni úgy? Esetleg még egy színtelen körömlakkot is rákenne? Alkalmanként hányszor lenne érdemes ilyenre menni?2021. okt. 24. 17:09
1/3 anonim válasza:
Otthon is megoldható. Én a kemény bőrre körömolajat vagy kézkrémet szoktam tenni, szépet rendbe teszi és utána vissza lehet egy kicsit tolni/vágni (ennek nézz utána ha érdekel, van egy csomó videó arról hogy hogyan kell helyesen csinálni). Az egyenességhez meg csak egy körömreszelő kell.
2/3 anonim válasza:
Kozmetikus?😆😆😆
Manikűröshöz menj, elég fogalmatlan vagy....
3/3 A kérdező kommentje:
2.bocsánat..össze kevertem..
2021. okt. 24. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!