Lányok, nők, anyukák! Mindennap sminkeltek?
Anyukák véleménye is érdekelne, hogy ők fordítanak-e időt "napi sminkre", illetve a párkapcsolatban lévők és szinglik véleménye is érdekelne, hogy mindennap sminkelnek-e.
Természetes sminkre gondolok, nálam ezek vannak:
- BB krém
- szempilla spirál
- kevés púder
- szájfény vagy ajakápoló
Nagyobb az önbizalmam, ha ezeket minden reggel használom, bármilyen is a napom. Kivéve amikor beteg vagyok, akkor sminkelni se nincs energiám, de általánosságban szeretem, ha ezek rajtam vannak.
Nektek mi a véleményetek a sminkelésről?
25/L
Két gyerekem van, 29 vagyok (6éves és 1 hónapos baba) . Szemöldök púdert használok sötétbarnát, szempilla spirált, meg színezett ajakápolót.
Jól érzem magam ezek nélkül is, de azért így jobban :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is szingli vagyok, én is jobban érzem magam a bőrömben, ha van rajtam egy visszafogott, natúr smink. 😊 van úgy, hogy kis parfümöt is fújok magamra, mert dob a kedvemen egy kicsit, ha van illatom. 😊
Szingli vagyok, nem anyuka, én munkába szoktam sminkelni, hétvégén egyáltalán nem, max ha bulizni megyek vagy ismerősökkel találkozok (beülünk ebédelni vagy valami).
A sminkem elég alap, alapozó vagy van, hogy csak korrektor, attól függ, mihez van kedvem, pirosító, szemöldök+szempilla+szájfény.
30
Általában ha megyek valahova, akkor szoktam, de nem mindig. A mennyiség is változik, van, hogy csak kizúzom a szemem+szempilla spirál, van, hogy full smink rúzzsal.
Párkapcsolatban élek, nem a báratom jelenlététől függ, gyerekem nincs.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!