Számomra a Kerastase termékek a legjobbak. Igaz, nem olcsó, de egyszerre minimális mennyiséget kell használni belőle, és a hajmosások számát is csökkenti. Így hosszútávon végül is megéri. Több fajtája létezik, többféle hajtípusra. Nekem csodát tett a hajammal, előtte évekig szenvedtem vele, pedig már mindent kipróbáltam.
Egyébként szerintem az Yves Rocher termékek is elég jók.
Ahogy ezt írják előttem is ez jaj függő pl.
Nekem a leges legszuperebb a balea professional glossy braun sampont+balzsamot használom és a hajam meg sose volt ilyen gyönyörű:)
A barátnőm Bothanic Teraphy green tee-t használja és csoda szép a hajad.Kipróbáltam és baromi száraz lett a hajam.
Anyukám és a nagymamám is Wu2-t használ és imádják én meg ugynezek ki hajmosás után mint egy szénakazal.
Szóval ez változó!
Az én hajam elég dús és vastag.
sötétszőke/világos barna,de van benne vörös(nagypapámtol orokultuk). A töve kicsit hamarabb zsírosodik de a vege száraz. Amióta ezt a sampont+balzsamot használom azóta gyönyörű és fényes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!