Fiúk/férfiak, ti mit gondoltok arról, ha egy lány /nő egyáltalán nem sminkelni magát a hétköznapokban?
Figyelt kérdés
Vonzó vagy inkább visszataszító, igénytelen számotokra?
Pl ha munkahelyen, suliban sosem jelenik meg sminkben.
2021. okt. 9. 14:13
1/7 anonim válasza:
Minek kell a smink, ha igényes és egészséges a nő megjelenése? Így legalább természetesen néznek ki (ahogy a magánéletben mindenki), de a natur smink még jól áll nekik. Sajnos sok nő csak azért sminkeli magát, mert néhány rosszindulatú férfi vagy nő megjegyzést tesz a külsejükre, ami önbizalomhiányhoz és megfelelési kényszerhez vezet.
2/7 anonim válasza:
Vonzó. Már rég átestek a nők a ló másik oldalára e téren.
3/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint az tetszik ha valakin nincs vagy nagyoooon kevés smink van.
4/7 anonim válasza:
Nem pasi vagyok, hanem nő, de szinte sose sminkeltem, tinikoromban sem. Soha sem szólt meg emiatt senki és tetszettem is sok embernek. Nem hiszem, hogy ezen múlik.
6/7 A kérdező kommentje:
#4 én sem sminkelek sosem :)
2021. okt. 9. 15:55
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki azért sminkeljen / ne sminkeljen ahogy te jól, szépnek érzed magad.
Valakinek a komfort zónáján kivül van az erős smink nem tudná hordani feszeng benne.
Valakinek a természetes smink csak.
Valaki semenyit se mindenki tegyen úgy ahogy neki jó, mindenkinek úgyse tetszhetsz és úgyse tudsz megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!