Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MItol zsirosodik ennyire a hajam?

MItol zsirosodik ennyire a hajam?

Figyelt kérdés

Ha ma megmosom,holnap estere mar tok zsiros,es nemjo ra semmilyen sampon..mar elegem van.:(

Valami jo modszer?hazi praktika?

2010. szept. 1. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
elvileg ha huzamosabb idejig ritkábban mosod akkor beáll, és kevesebbszer kell majd...gyakorlatilag próbálgatta ezt a fene, én minden nap megmosom csak így érzem magam jól.
2010. szept. 1. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
-j... bocsi :)
2010. szept. 1. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kivitelezni sztem mert akkor elég undi lenne a haja. Próbáltad a zsiros hajra a samponokat? Esetleg az ecet segit ha azzal öblited a hajad.
2010. szept. 1. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
hátezaz. Amúgy ha szőke vagy nagyon világos a hajad próbálj szárazsampont, egész jo, csak én nem bírtam kiszedni a barna hajamból...aztán lehet csak béna vagyok hozzá :)
2010. szept. 1. 20:00
 5/7 beax válasza:
Hat mert, esetleg nem mosod amikor mar latod hogy meg nem zsiros de aze megmososd vagy serdulokorban vagy, akkor nagyon gyakran meg kell mosnod a hajad!
2010. szept. 1. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok.eredeti hajszinem barna,de most felkete,es proballtam mar a zsirosodas elleni samponokat,sajnos nem hasznaltak.
2010. szept. 2. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:

wu2 zsirosodás elleni sampon...nekem az vált be.

hazsnáltam már minden drága szart, de ez a legjobb.olcsó jó....

2010. szept. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!