Hogy vegyem rá apukámat, hogy leborotválhassam a bajszomat?
Nem értem.. itt az internet, utána lehet nézni a hiedelmeknek. Hogyan van még képben ez a marhaság mindig, hogy erősebb lesz a szőr a vágástól? Hajad erősebb lett? Vagy valami?
Amúgy erősebb lesz nyilván, de csak pont ugyanannyival lesz erősebb, mintha nem vágnád le.
Amíg ilyen pelyhek vannak csak, addig tényleg jobb a gyanta.
De legegyszerűbb a borotva.
Mindenhogy meg fog erősödni.
Szóval ha nagyon szeretnéd borotváld le.
Amúgy meg, nincs semmi baj az erősebb arc szőrzettel szerintem. Nőként írom, hogy szerintem nagyon jól néz ki.
"Hogyan van még képben ez a marhaság mindig, hogy erősebb lesz a szőr a vágástól?"
Úgy, hogy ez az igazság, te ostoba vakegér.
"A hajad erősebb lett vagy mi?"
Ezt most komolyan kérdezed? A haj erősebb lesz, szerinted miért járnak rendszeresen fodrászhoz akik növesztik? A fának az ágát miért vágják vissza szerinted?
A szőrszál ugyanúgy mint a faág erősebb lesz, hiszen ami eleve kinő szőrnek a vége vékony, és a bőr/törsz irányába egyre vastagszik. Ha levágod a tetejét, az lesz a teteje ami eddig az alja vagy közép része volt, ezért vastagabbá és erősebbé válik a szőrszál, ami egy idő után ugyanolyan hosszú lesz mint amikor levágtad, csak immár nem lesz elvékonyodva a vége, hanem vastag lesz mert levágtad. A szőr a hajhagymáktól nő, ha a végét levágod, az már úgy marad örökre. Azért fog szúrni mert a szőrszál tetejét erősre vágtad, eddig meg pihés volt a vége ami gyengébb.
De több szőrszálad nem lesz tőle mint amúgy lenne.
Aki szerint nem lesz erősebb az még nem borotválkozott?
A szürke kopott, elvékonyodott hajszálkaból fekete szúrós erős szőrszálak lesznek. A gyanta kitépi tövestül, máskülönben borotválkozhatsz minden nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!