Lányok! Nektek milyen sampon vált be?
Olyan sampont keresek,ami (amennyire lehet)természetesen alapanyagokból készül:)
A válaszok előre is köszönöm❣
A natúr nem mindig jobb.
Sőt, tele van mindenféle illatanyaggal, ami irritalhatja a bőrt.
Saját magamon azt vettem észre, hogy kell egy sls-es sampon első mélytisztito mosasnak, a másodiknak meg sls menteset használok.
Csak sls mentessel nem igazán lehet hajat mosni, mert nem tisztít megfelelően.
Termékekre terve: sls-es samponból most uriage ds-t használok és nagyon szeretem. Másodiknak meg cerave habzó arclemosót. Ezt igazából tusfürdőnek is használom, szóval abszolút 3 az 1-ben(kevesebb szemét).
Natúrból használtam apivitat. Az is nagyon jó volt csak a sok illóolajtól az én fejbőröm viszketett. Ha te nem vagy ennyire érzékeny bőrű nyugodtan tehetsz vele egy próbát(ha lehet akkor ne vedd meg a fél literes kiszerelést egyből, mert megbolondulsz mire elfogy).
Ha rövidebb hajad van (váll felé érő - hossz hajból nehéz szépen kimosni), akkor a szilárd samponokat is kipróbálhatod bátran - csomagolásmentes boltokban rengeteg fajtát árulnak.
Nekem hosszú a hajam(derékig érő) ezért sima egyszerű sampont használok, mert a szilárddal meggyűlt a bajom :D Kallos márka és az aloe fajtát, de a többit is ki akarom próbálni. Literes kiszerelésben lehet kapni kisebb boltokban, pl százas, euro stb, valami 800-900ft. Szóval olcsó és magyar. Csak nehéz megtalálni, valamiért nincs a boltokban.
Köszi szépen 7:)
Hát váll fölött 2 cm-vel👩🏼
Megzémen amiket írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!