Miért vagyok tele mostanában mérges pattanásokkal?
Milyen az arcápolási rutinod?
A pattanásokat valami belső gyulladás is okozhatja, érdemes elmenni vérvételre, allergia vizsgálatra, fogorvoshoz, endokrinológushoz. Menstruációs ciklus is befolyásolja. A stressztől is kijöhet sajnos. Vitaminhiány esetén is,és ugye ha nem megfelelő az arcápolás.
Sajnos tudom miről beszélsz
Nekem ez a tejtől és a majonéztől volt.
Egyébként attól még hogy ugyanúgy eszel mint eddig, akkor is lehet hogy az étel okozza.
Mármint ez olyan, mint mikor azt mondják, hogy lehetsz arra allergiás, amire eddig nem voltál.
Csak itt természetesen nem allergiáról van szó.
Egyébként azóta sima tejet egyáltalán nem iszok(pedig imádom, kb 1 éve még ilyen 1 litereket is megittam egy nap)
A második szívfájdalmam pedig a majonéz, amit szintén imádok, mindenhez azt ettem régebben, de ha nem szeretnék ilyen mérges, kinyomhatatlan pattanásokat, akkor sajnos ez az ára, hogy nem szabad ennem.
Csak ritkán.
Egyébként szedjél vitaminokat, az sosem árt.
Nekem is sajnos kihozza a stressz a cisztás aknékat.
Nekem valamelyest az csökkenti,hogy kiszoktam gőzölni kamillateával utána bekenem őket Neogranormonnal.
Sokat segít még a sok folyadék,de a természetes napfény is jó persze kellő elővigyázatossággal.
Köszönöm a válaszokat! :)
viszont most nézem nem csak az arcomon vannak, a karomon is megjelent egy és ugyanolyan. sosem volt annyira a testemen de így fura hogy mindenhol kipattogok ilyen durván.:(
2-es vagyok
A lényeg, hogy ne nyomkodd:(
Tovább is tart, ha megnyomkodod és több is jön elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!