Milyen hajat szeretnél?
Figyelt kérdés
Milyen az álomhajad (linkkel, ha lehet) és milyen most?
Nekem hatvan egynéhány centis hosszú, festetlen, barna hajam van és még egy jó 10-15 centit szeretnék, ha pedig festeni fogom, akkor vörösesbarnát. Köszi minden hozzászólást ;)
2010. aug. 31. 14:03
1/9 mentolos fogkrém válasza:
2/9 anonim válasza:
Nekem nem olyan mint az első válaszolójé,de nagyon tetszik az első.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ilyen hajat szeretnék:
Most vöröses-szőke vagyok, kicsit rövidebb, mint a nőnek a képen, és természetes hullámos, csak nekem barna a szemem.
26/N
5/9 anonim válasza:
Ilyet szeretnék kb.: [link]
És ilyesmi is van, csak még nem ilyen hosszú és világosabb. :D De kitartó vagyok! :D
6/9 anonim válasza:
Ha legörgetsz az oldal közepére, akkor ott van Sissi képe, nekem az az álomhajam. Attól balra kicsiben ott az én hajam, az avatarképemen. :)
7/9 A kérdező kommentje:
huha, Neked (ultsó válaszoló) jó szép hosszú hajad van, már nem sok és beéred Sissy-t :) a többiek is, ahogy leírták alapból szép a hajuk, de látom általánosságban mindenki hosszút akar :)
2010. aug. 31. 14:57
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!