Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A plantur 21 sampon állatkísér...

A plantur 21 sampon állatkísérlet mentes?

Figyelt kérdés
Hivatalos listákon nem találom, de olvastam egy német oldalon, hogy azt nyilatkozták róla, hogy állatokon nem kísérleteztek. Valaki esetleg tudja?

2021. szept. 13. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Jobb ha csak az embereken kísérleteznek?
2021. szept. 13. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Igen. Anyám meg szűz.

NINCS olyan cég ami nem tesztel állatokon. Vagy szerinted akarnak fizetni milliós kártérítéseket, mert kiégett a sampontól a gyereked retinája, vagy az arckrémtől tönkre ment egy modell arca?

Jó reggelt!

2021. szept. 13. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem az erkölcsi oldalára irányult most ez a kérdés, hanem csak egyszerűen tudni szeretném alkalmaznak-e állatkísérleteket a gyártás/kutatás során. Erről a témáról igazából napokig lehetne érvelni, hogy mi lenne az etikailag leghelytállóbb megoldás. Láttam jó pár videót, milyen körülmények között vannak tartva azok az állatok, és arra rájöttem, hogy az semmiképpen sem a jó alternatíva. A mai technikai előrehaladottság biztosan kínál más opciót, hiszen sok-sok márka már nem is alkalmaz állatokat. Nem azt mondom, hogy embereken kellene mindent kipróbálni, de nyílván azok az eredmények megbízhatóbbak lennének, és talán az embertásaikra jobban odafigyelnének a kutatások során, mert az állatokkal sajnos nem így bánnak.
2021. szept. 13. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy nagyobb faj az embernél, ugyanúgy azt csinálná velünk, mint mi az állatokkal. Ez csak evolúció. Élvezd addig, amíg mi vagyunk a topon, mert lehet lesz egyszer fejlettebb evolúció itt, pl. az oroszlán gondol egyet, és 500 év alatt megtanul járni, 1000 év alatt meg beszélni és építeni.
2021. szept. 15. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Én elhiszem neked, de a kérdésem annyi volt csupán, hogy a Plantur 21 sampon állatkísérlet mentes-e. És csak ennyire is lennék kiváncsi igazából, ha az erkölcsi jelentősége vagy bármi más szempontjából szerettem volna a témát boncolgatni, akkor azt írtam volna ki, hogy mi a véleményetek az állatkísérletekről vagy valami ilyesmit.
2021. szept. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!