Milyen állatkísérlet mentes sampont és balzsamot vegyek?
Még én is keresem a számomra tökéletes cruelty free sampont, szóval ebben nem biztos, hogy tudok érdemben segíteni, de én most az Isana kamillás samponját használom, az nekem olyan átlagosan teljesít, de lehet megér egy próbát, mert olcsó.
A másik sampon amit használok az a Lush New, ami már viszonylag drága (bár egész sokáig elég) de ezzel nekem kicsit hamarabb zsírosodik a hajam, mint az Isanától (meg a korábban használt samponoktól) - bár mentségére szóljon, hogy nem is zsíros hajra való hivatalosan. De amúgy nagyon szeretem és ha jól tudom van a Lushnak zsíros hajra való samponja is, ha ez még belefér árban.
(Meg még a The Body Shop samponjait is nézegettem, de azokat még nem próbáltam ki, de így +1 ötletnek leírom, mert nekem valószínűleg az lesz a következő amit kipróbálok)
Balzsam helyett pedig a Kallos hajpakolásait használom, nagyon olcsó, de szerintem teljesen jó.
Áh, tehát az állatokat sajnáluk, de a csóró szegények, akik kényszerből mennek el kikísérleti patkánynak, mert különben éhenhalnak, azokért nem kár.
Köszönjük Emese...
Persze az eszedbe sem jut, hogy a saját jólétedből lejjebb adj a környezeted és embertársaid érdekében. Helyette betakarózol ezzel az undorító álszent "állatkisírérlet mentes" markenting rizsával és nyugodtan hátradőlsz elképzelve mennyi édes nyuszit megmentettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!