Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek számít, hogy amit...

Nektek számít, hogy amit vesztek kozmetikum ne legyem tesztelve állatokon?

Figyelt kérdés

Vagy a cég ami gyártja a terméket ne kínozzon emiatt állatokat (főleg nyulakat), és ne értékesítsen Kínában? Ott ugyanis kötelező.

Láttam képeket, és hát borzasztó mind... :(

Inkab veszek egy fokkal drágább termeket akár, ha az cruelty-free.

2018. dec. 5. 15:55
1 2
 1/11 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Sajnos nincs pénzem drágább kozmetikumokra, de nem is használok sok fajtát, nem veszem tömegszámra.
2018. dec. 5. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen számít, ráadásul az olcsóbb márkák közül egy csomó nem tesztel állatokon. De nen csak a sminkeket tesztelik állatokon, hanem például betétet, síkosítot is akár az allergének miatt.

Viszont attól hogy figyelek erre, nem piszkálok olyat aki nem.

2018. dec. 5. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Számít.

Nagyon állatbarát vagyok, nyuszim is volt, ezért különösen érzékeny vagyok az ilyenekre.

2018. dec. 5. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerencsére rengeteg jó árú márka CF. Egyáltalán nem használok kegyetlen termékeket. Szerencsére egyre nagyobb figyelmet kap, és egyre többen vásárolnak tudatosan.
2018. dec. 5. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nem érdekel
2018. dec. 5. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen, ezért is kerülöm a világmárkákat (és azért is, mert nem érdekelnek az agyonreklámozott vackok). Sajátmárka-párti vagyok, és igyekszem minél több natúrkozmetikumot használni.
2018. dec. 5. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem fontos. Sajnos van meg egy-ket dolog, amibol meg nem talaltam megfelelo cruelty free alternativat, de nagyon rajta vagyok.

Amugy pl a DM sajat markas cuccai mind cf termekek, olcsok es jok is. Sminkcuccot is lehet olcson venni, Essence, Catrice, Trend it up. A "jobb", vagy inkabb annak gondolt markak, mint Loreal es tarsai eseteben meg siman kerul mar majdnem annyiba egy alapozo vagy ruzs, mintha sokkal minosegibb es legalabb cf markakat vennek. Szoval inkabb veszek egy 6000 forintos Jeffree Star ruzst, mint egy 5000-es Lorealt, ha epp van ra penzem.

2018. dec. 5. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút. Szerencsére például a Balea, Isana, meg a többi saját márka CF, így ezek nagyon-nagyon baráti áron beszerezhetőek. :) De van még nagyon sok márka, ami CF. Sajnos van, amiből még nem sikerült CF-re váltanom(hajfesték, tisztítószerek, stb) de próbálkozom folyamatosan.
2018. dec. 6. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva soha nem olvastam még utána hogy mely márkák kísérleteznek állatokon, de ha valaki közölné hogy ez és ez és ez, akkor nem vennék olyat.
2018. dec. 6. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem figyelek erre, és nem tudom, mennyire lenne képmutató dolog, hisz húst tonnaszámra eszek, és azok az állatok sem épp egy Disney mesében élnek.
2018. dec. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!