Létezik, hogy ez a termék olyannyira nem jó az én bőrömre, hogy éget, érdessé válik?
Figyelt kérdés
Először azt hittem, csak hámlik vagy valami. Nem tudtam, mitől lehet. De mikor újból bekentem vele, elkezdte égetni az arcomat.
2021. szept. 10. 07:22
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy vmelyik összetevőjére.
2/6 anonim válasza:
Elég rosszak a vélemények erről a termékről, sokaknak nem válik be.
Keress olyat, ami parfüm mentes.
3/6 anonim válasza:
Engem egyszer egy avonos arckrém juttatott a bőrgyógyászatra. 2-3 használat után olyan vörös volt a fejem, mintha leégett volna, annyira kiszáradt, hogy még beszélni is fájt és helyeként elkezdett nedvet ereszteni...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Akkor nem használom inkább.
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen termékben parfüm van :-O
2021. szept. 13. 10:23
6/6 anonim válasza:
Nekem a Jhonson&Jhonson arckrémtől lett piros pöttyös az arcom, alighogy felkentem az arcomra a krémet már éreztem is, hogy valami fog történni. Gyorsan lemostam a krémet az arcomról, és soha többet nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!