Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a tényleges különbség a...

Mi a tényleges különbség a nappali és éjszakai arckrémekben?

Figyelt kérdés

Vettem ugyanis párban, ugyanabból a márkából egy éjszakait és egy nappalit is, és úgy gondoltam, hogy az éjszakainak zsírosabbnak kéne lennie, de ezt a kettőt

teljesen egyformának érzem, mind állagra, mind zsírosságra, illatra stb... :S

2008. dec. 10. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az éjszakainak zsírosabbnak kell lennie. De persze ezt te nem feltétlenül veszed észre az állagán :s Más benne a tápláló összetevők koncentrációja is. Esetleg az éjszakaiba vannak még különböző cuccok amik éjszaka szívódnak jól fel. Vagy lehet még benne ránctalanító is. A nappali krémben lehet fényvédős vagy mattító hatású stb.

Egyébként szerintem az jó, hogy egy márkából vettem a kettőt. Én is régóta akarok már venni egy rendes éjszakai krémet. Nekem csak sima krémjeim vannak vagy olyan amit lehet éjszakára is egyébként egy sima krém. Nem tudom mennyire hatásosak amúgy.

2008. dec. 11. 01:39
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
talán a nappaliban van ilyen fényvédő, az éjszakaiban meg nincs
2008. dec. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!