Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet azzal csinálni ha...

Mit lehet azzal csinálni ha egy lány nem akarja szőrteleníteni magát?

Figyelt kérdés

Hosszú fekete szőr van az arcán is például.

Borotválni nem akarja, mert akkor megerősödik a szőr, gyantázni nem akarja, mert az meg fáj.

A kezén is 3 centis fekete szőrök vannak.

Marhára zavar bármennyire is szeretem.

18/N

én 21/F

Ugye nem csak én találom gáznak ezt?

2010. aug. 30. 18:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ne mondja senki nekem azt, hogy nem gusztustalan az ha egy fiatal lány karja meg arca tele van fekete szőrökkel. Olyan gáz elmenni az utcán. Szeretem, azért vagyok vele. Ha nem így lenne akkor már rég dobtam volna csak ez a dolog zavar, amúgy meg tényleg olyan szép lány lenne.
2010. aug. 31. 06:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok annyira szőrös férfi talán ezért is zavar. Ha képes vagyok arra, hogy intim helyen is szőrtelenítsek, 2 naponta borotválkozok is az arcomon akkor ő miért nem?
2010. aug. 31. 06:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem, hogy téged zavar. Hát szerintem is elég gáz. De Őt nem zavarja? Ha én nem szőrtelenítenék az engem zavarna a legjobban! Szerintem próbáld meg azt, hogy egy csaj beszél vele (lány testvére vagy barátnője), hátha Ő jobban tudna rá hatni. Esetleg tartsanak egy "csajos délutánt" ahol együtt szőrtelenítenek. (jó ez persze ne Mariska legyen a szomszédból, hanem egy tényleg nagyon jó barátnője, rokona) Vagy próbáld meg mégegyszer azt, hogy beszélsz vele. Egyszer ha ketteseben vagytok és nem rohantok sehova akkor hozd fel a témát.

Hát sok sikert!

17/L

2010. aug. 31. 09:59
 14/24 A kérdező kommentje:

Majd ha találkozunk meg mondom neki még egyszer szépen.

Megmondom, hogy szeretlek de nagyon örülnék ha gyantáztatnál, mert ez engem zavar és nem csak engem hanem bárki meglátja nagyon gáz még ha nem is mondják.

2010. aug. 31. 10:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát azért, hogy a karját nem szőrteleníti valaki, annyira nem nagy gáz, főleg, hogy sokkal rondább, mikor már nő ki a szőr, vagy begyulladnak a szőrtüszők. Arcon oké, fogjuk rá, hogy jogos. De akkor legyél ennyire felháborodva, ha sem intim területen, sem a hónalját, sem a lábát nem szőrteleníti és úgy mentek strandra. És akit szeretsz, a hibáival együtt szereted, csak úgy mondom, de persze te tudod. Viszont ennyire ne akadj ki ilyen lényegtelen dolgokon, mert később sokkal nagyobb problémák is előkerülnek még. Ja és gyantáztatni nem olcsó móka, fájdalmas is és vissza is kell növeszteni a szőrt előtte, de persze te attól is undorodnál, amitől rosszul érezné magát a barátnőd.
2010. szept. 1. 14:15
 16/24 anonim ***** válasza:
hát ez tényleg gáz.De kb. semmit nem tehetsz...mivel elcipelni erőszakkal nem lehet gondolom nem is tudod és nem is akarod.Csak beszélni tudsz vele...ha arra van szükség akkor minden nap említsd meg neki...: /
2010. szept. 1. 14:51
 17/24 anonim válasza:

Kérdező! Szerintem, ha te tényleg szereted őt, akkor bárhogy is néz ki, akkor sem lesz gáz neked menni vele az utcán. Ha szégyenled őt, akkor mit keresel még mindig vele. Megértelek, hogy visszataszítónak tartod, hogy szőrös, de ha tényleg szeretnéd őt, akkor elfogadnád őt úgy, ahogy van. Ha meg nem tetszik így, akkor mit keresel még mindig mellette. Szakítsatok. Úgy jobb lesz mindkettőtöknek, de főleg neki, mert a pasija nem fogja kibeszélni őt a hátamögött...

19/L

2010. szept. 1. 15:34
 18/24 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ez lesz, hogy lesz aki egyetért velem, mások meg lenéznek majd. Zavar de nem akarom elhagyni, mert jól megvagyok vele.

Aki azt mondja, hogy nem gáz egy szőrös csaj, fekete bajusszal az hülye. Próbálom megváltoztatni, majd többször megemlítem neki és hátha.

Csodálkozik rajta, hogy az osztályában 1 barátnője van csak és a tuti csajok piszkálják. Simán 10/10-es csaj lehetne ő is ha igényesebb lenne.

2010. szept. 1. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
De miért tiltakozik ennyire a szőrtelenítés ellen?
2010. szept. 1. 17:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Vagy azt mondja, hogy fáj vagy azt, hogy neki így megfelel. Tehát totálisan lesz*rja azt,hogy mit gondol a pasija. Az egy dolog, hogy drága a gyantázás de ők elég gazdagok, ráadásul az anyja kozmetikus is, ezért nem értem, hogy akkor miért nem szőrtelenít. De még hogy az anyja se mondja neki, hogy ez így gáz. Szép kis kozmetikus az ilyen.
2010. szept. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!