Mit lehet azzal csinálni ha egy lány nem akarja szőrteleníteni magát?
Hosszú fekete szőr van az arcán is például.
Borotválni nem akarja, mert akkor megerősödik a szőr, gyantázni nem akarja, mert az meg fáj.
A kezén is 3 centis fekete szőrök vannak.
Marhára zavar bármennyire is szeretem.
18/N
én 21/F
Ugye nem csak én találom gáznak ezt?
Szia!
Megértem, hogy téged zavar. Hát szerintem is elég gáz. De Őt nem zavarja? Ha én nem szőrtelenítenék az engem zavarna a legjobban! Szerintem próbáld meg azt, hogy egy csaj beszél vele (lány testvére vagy barátnője), hátha Ő jobban tudna rá hatni. Esetleg tartsanak egy "csajos délutánt" ahol együtt szőrtelenítenek. (jó ez persze ne Mariska legyen a szomszédból, hanem egy tényleg nagyon jó barátnője, rokona) Vagy próbáld meg mégegyszer azt, hogy beszélsz vele. Egyszer ha ketteseben vagytok és nem rohantok sehova akkor hozd fel a témát.
Hát sok sikert!
17/L
Majd ha találkozunk meg mondom neki még egyszer szépen.
Megmondom, hogy szeretlek de nagyon örülnék ha gyantáztatnál, mert ez engem zavar és nem csak engem hanem bárki meglátja nagyon gáz még ha nem is mondják.
Kérdező! Szerintem, ha te tényleg szereted őt, akkor bárhogy is néz ki, akkor sem lesz gáz neked menni vele az utcán. Ha szégyenled őt, akkor mit keresel még mindig vele. Megértelek, hogy visszataszítónak tartod, hogy szőrös, de ha tényleg szeretnéd őt, akkor elfogadnád őt úgy, ahogy van. Ha meg nem tetszik így, akkor mit keresel még mindig mellette. Szakítsatok. Úgy jobb lesz mindkettőtöknek, de főleg neki, mert a pasija nem fogja kibeszélni őt a hátamögött...
19/L
Tudtam, hogy ez lesz, hogy lesz aki egyetért velem, mások meg lenéznek majd. Zavar de nem akarom elhagyni, mert jól megvagyok vele.
Aki azt mondja, hogy nem gáz egy szőrös csaj, fekete bajusszal az hülye. Próbálom megváltoztatni, majd többször megemlítem neki és hátha.
Csodálkozik rajta, hogy az osztályában 1 barátnője van csak és a tuti csajok piszkálják. Simán 10/10-es csaj lehetne ő is ha igényesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!