Mit lehet azzal csinálni ha egy lány nem akarja szőrteleníteni magát?
Hosszú fekete szőr van az arcán is például.
Borotválni nem akarja, mert akkor megerősödik a szőr, gyantázni nem akarja, mert az meg fáj.
A kezén is 3 centis fekete szőrök vannak.
Marhára zavar bármennyire is szeretem.
18/N
én 21/F
Ugye nem csak én találom gáznak ezt?
15éves vagyok és én is gáznak találom.
Szerintem próbálj utalni rá hogy nem tartod vmi gusztának ha ilyen szőrös, próbálj vmit tenni, mert ez eléggé zavaró:/
Megértelek kérdező,elég rossz lehet.
Hát az egy dolog ha te szereted ,de ha Ő szeret téged akkor azért számíthatna neki a véleményed.
Én mindíg kikérem a barátom véleményét(még ruhavásárlásnál is:),mert számít,hogy tetszek neki.
Sokak gondolom most hülyének fognak nézni,de írd le neki pl egy levélbe.(Gondolom nem szeret erről beszélni,biztos kellemetlen neki is)
Írd meg ,hogy szereted,de számodra vonzóbb lenne és Te is változtatnál ilyen ügyben ha Őt zavarná.
Vagy egyszerűen kérje ki más véleményét is,hátha ugy meggyőzhető.
Sok sikert!:)
hát ezek alapján amit leírtál, nem szereted azt a lányt. hogy írhatsz olyat, hogy "igénytelen" meg "pfff"? akkor legalább ne írd azt, hogy mennyire szereted. te se lehetsz szerintem különb, ha így beszélsz a barátnődről.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!