Nek.tek mi a sorrend reggel? Arctisztítás, reggeli, zuhanyzás, fogmosás
Ebből a szempontból is kicsit "különc" vagyok. Gondolom most sokan majd lepontotznak de azért leírom a kérdezőnek mert szeretnék válaszopni a kérdésére.
Reggel felkelek és az első utam a fürdőbe vezet. Megmosom az arconat majd egy kis hidratálókrémmel átkenem az arcbőröm. Megreggelizek majd megmosom a fogam és letusolok(ez a kettő egybe szokott lenni)
2 hetente annyi változás van ebben a kis reggeli rutinba hogy mivel géppel vággott hajam van (buzzcut) ezért én kéthetente a fürdés/fogmosás közbe reggel levágom a hajamat is gyorsan.
1. fogmosás (idegesít a reggeli “szájízem”, mindenképp ezzel kezdek)
2. arcmosás (reggel csak vízzel szoktam lemosni, aztán szérum, arckrém, fényvédő. Ha aznap komolyabban sminkelek, akkor van, hogy a fényvédőt csak közvetlenül előtte teszem fel)
3. reggeli
Zuhanyozni este szoktam, ha mégis valamiért reggelre csúszik, akkor közvetlenül fogmosás után vagy pedig reggeli után, de akkor értelemszerűen az arcmosás is a végéte tolódik. Ez attól függ, mennyire vagyok éhes. 😂😂
Legelsőnek WC, zuhanyozni este szoktam, szóval az nincs, helyette jön az arcápolás, ami arcmosás, C-vitamin szérum, naptej. Amíg a naptejem beszívódik fogat mosok. Utána szoktam sminkelni, majd öltözöm és legutolsóként a hajammal is kezdek valamit.
Reggelizni nem szoktam, időszakos böjtölök, 10-kor van így az első "étkezésem", ami igazából csak egy kávé már a munkahelyen.
Ha itthonról dolgozom aznap, akkor WC-arcmosás/krémezés-fogmosás és átöltözés itthoni cuccba a rutin, mert nem szeretek pizsiben a gép előtt ülni. Kávé ugyanúgy reggel tízkor, aztán délben ebédelek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!