Nőként hajbeültetés?
Nekem nem volt tervbe kipróbálni. Sajnos nem nő az átlagnál gyorsabban a hajam szerintem.
Azt nem tudom hogy akkor ha muszáj kopasznak lenni akkor arra lehet felvenni parókát?
Ezt már az orvostól kell megkérni lehet e felvenni rá de szerintem ne vegyél fel így is meg úgy is szép leszel.
Még ha az átlag nő akkor is lesz a téli hideg napokra már 10cm hajad
Utánanéztem és azt írták hogy nem ajánlott parókát hordani utána.
Viszont ez szomorú mert nem tudom magam kopaszon elképzelni. És 3 évig növeszteni a hajamat sincsen sok türelmem
Kendőt viselhetsz. Vannak csinos kendők, melyek nem füllesztik be a fejbőrödet, de elegánsak, és nem látszik, hogy miért viseled. Kíséreld meg először úgy viselni, hogy nem vágattad le a hajadat, hogy megszod. Otthon meg anélkül járj. A levágás is erősíti a hajadat.
Az a néhány havi kényelmetlenség megéri, ha aztán egész életedben helyre tesz az önbizalmadat, önképedet.
Kendők nem nagyon illenek a személyiségemhez és sajnos nem is nagyon tetszenek de köszönöm a választ.
Nem tudom megéri e 2 évig semilyen fazonnal mászkálni hogx utána dús és szép legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!