Szerintetek nagyon erősen kopaszodok?
Önbizalom!!!
Nem kell az a hajbeültetés!
Haj témába genetika és a DHT a kulcs.
Alapvetően valószinűleg nem az van hogy neked sokkal magasabb a DHT szinted, hanem a hajhagymáid kevésbé tolerálják ezt. A fej hátsó részén lévő hajhagymák DHT toleránsak, ezért ezek maradnak meg / ültetik át.
DHT blokkoló javíthat, vagy stabilizálhatja a helyzetet.
"finasteride" a sztenderd 'amerikai' megoldás, ez nagyban blokkolja a tesztoszteron DHT-vá alakulását.
Itthon nem hiszem hogy felírják csak kopaszodásra, alapvetően prosztata megnagyobbodás miatt szokták.
Mit csinálok én ?
Cink
Fűrészpálma [link]
Sampon: Schwarzkopf Men A+ Arginin+ Shampoo ( van mindenféle kencefice, olaj minixodil vagy mi, ezeket nem próbáltam )
+ sport egészséges, stresszmentes életmód
Van aki szerint a túl sok szekszuális aktivitás, is emelheti a DHT szintet, ez azért nem tudom mennyire mítosz.
Ezeket érdemes, próbálni de pár hónap biztos kell mire bármi látható lesz.
Meg persze mindig ott van a 0-ás és penge. Szerintem ez is oké ha mondjuk a harminc körül vagy, sőt nem is ritka. Én mondjuk nehezen tudok egyelőre azonosulni ezzel így 22 évesen, korombeli csajok nem nagyon tudnák ezt hova tenni.
Ha van felesleges pénzed a hajbeültetés pár millióbol jó eredményt tud elérni.
Elon Musk-nak például 10 évvel ezelőtti képein kb. 0 haja van, most meg tök oké.
Összeségében nem tudom nehéz kérdés ez, biztosan megpróbálnám kopaszon legalább 1x. Mielőtt bármibe belefogok.
Igen, alaposan kopaszodsz.
Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy tükörre borotválod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!