Ennyire (mint a képen) szőrösen már ciki a női láb?
Ezek 2 mm-es szőrszálak, kivéve a combon. Azon elég szőke színű piheszőrök vannak. 2 mm-esen még nem tudom legyantázni, csak 3-4 mm-esen, pedig Veettel is próbáltam. A combomon lévő piheszőreim meg nagyon nehezen jönnek le, legalább 3 óráig kell gyantáznom, hogy lejöjjön az összes, mert olyan gyengék.
Borotváltam régen, és nagyon nem jött be, mert nagyon megerősödött a szőröm, úgyhogy nem szoktam borotválni, csak néha. Epilálást nem bírom, annyira fáj.
A képen látható 2mm-es szőrök már cikinek számítanak? Ha igen, sportos öltözékkel is?
Egyébként messziről nem nagyon látszik, ezek makróképek. A legelső képen látszik, hogy közelről mennyire látszanak a szőrök, viszont a másik lábam, ami már "messze" van a fényképezőhöz képest, már nem látszik szőrösnek, pedig azon is vannak ilyen szőrök. Ez az a kép: [link]
És a többi:
Gyantát váltottam, amivel már hamarabb le lehet szedni. De tök érdekes amúgy, hogy ciki. Mondjuk én is annak tartom (magamon), de csak a társadalmi elvárások szemszögéből. Persze azért nyilván szebb a teljesen szőrtelen láb, de én nem néznék furán amiatt egy lányra, ha csak kicsit szőrös neki.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!