Az Imetec Belissima hajvasalók közül, csak a Creativityvel lehet gödöríteni?
Figyelt kérdés
Mert én láttam egyet a Metroban, arra is az volt írva, hogy göndörít is. Próbálta valaki?2008. dec. 10. 11:13
1/5 anonim válasza:
Én úgy fogtam fel a honlapot nézegetve, hogy csak azzal. Igazából sehol nem írja. Én is most készülök venni.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is most néztem egyet, amit említettem. Az nem creativity volt, de göndörítés volt ráírva. Beütöttem a gugliba típusszámát, B1 700 , és erre a Creativityt dobta ki. És az ára is annyi. Akkor most nem tudom mi az igazság.
2008. dec. 10. 11:28
3/5 anonim válasza:
Minden hajvasalóval lehet gondöríteni, csak ismerni kell a technikát!
4/5 A kérdező kommentje:
tudom , hogy a legtöbbel lehet, láttam a technikát is, de pl ami nekem eddig volt, annak a vasaló rész hét cm vastag volt, és emiatt nem tudodd loknikat gyártani, és a tekerésnél ott maradt a törés. Gondolom, amelyiknek keskenyebb a feje, azzal szebben lehet.
2008. dec. 10. 12:37
5/5 anonim válasza:
Azért azt dobta ki mert az az :) Az a creativity. Én se értem különben. Nekem is olyan a régi hajvasalóm, hogy vastag. A másik meg tenyérnagyságú és kagylóalakú!!! Na azzal göndörítsen valaki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!